Az igazi jóslás

Sokunkban, így bizonyára már Benned is felmerült néhányszor a gondolat, mondjuk pályaválasztás előtt, vagy egy bimbodzó kapcsolat kezdetén, hogy...

Sokunkban, így bizonyára már Benned is felmerült néhányszor a gondolat, mondjuk pályaválasztás előtt, vagy egy bimbodzó kapcsolat kezdetén, hogy szakemberhez fordulsz, megkeresel egy jósnőt, akinek segítségével betekintést nyerhetsz a jövő titokzatos világába.

Az igazi jóslás lényegében egyfajta tanácsadás, iránymutató egy bizonyos élethelyzet megoldására. Többféle jóslás létezik megkezdve a gömb jóslástól, a kártya, pénz, karrier, szerelmi, párkapcsolati jóslásokon keresztül egészen a napi, heti, havi vagy éves jóslásokig, vagy egészen a sors elemzésig.

Milyen az igazi jóslás

? Erre a kérdésre nehéz válaszolni, mert valószínűleg mindenki mást és mást érez igazinak. Mondhatnánk azt, hogy aki asztrológiával foglalkozik, és a csillagokból fürkészi a jövőt és múltat, vagy aki kártyát olvas, az végez igazi jóslást. Ebben az esetben gyakorlatilag egy jóslást segítő eszköz, vagy módszer használatának és értelmezésének a megtanulásáról van szó, amire alapban bárki képes. Nevezhetjük ezt igazi jóslásnak, hiszen itt, ha profi szakemberről beszélünk, arról van szó, hogy azt közvetíti feléd tisztán, amit kiolvas az eszközhasználat során.

Viszont nevezhetjük azt is igazi jóslásnak, amikor egy jós a képességei által nyer betekintést a jövőbe és ezt közvetíti.

Minden ember más, másban hisz és másra van igénye. Több mint 20 év tapasztalatával, számos módszer és eszköz ismeretével mondom, hogy az, hogy számodra mit jelent az igazi jóslás, csak te tudod eldönteni. Van, aki pusztán tényekre kíváncsi, viszont vannak nagyon sokan, akik a jóstól egyfajta lelki tanácsadást, iránymutatást is várnak.

Fontos a jóslás során az is, főleg, ha az utóbbira van szükséged, hogy olyan jóst és módszert válassz, amiben te is hiszel és bízol. Sokan ugyanis problémáik megoldása miatt fordulnak jóshoz, ami csak akkor lehetséges, ha te is nyitott vagy, befogadó és hajlandó a változtatásra.

Bárhogy is döntesz, hogy neked mire van szükséged keress föl bátran. A beszélgetés elején tisztázzuk, hogy neked mire van szükséged és aszerint fogunk haladni.


2016. September 19. · Kirilla
 
Spirituális gyógyító
Oct 19

Spirituális gyógyító

Lelkünk betegsége testünk betegségét is jelenti és testünk megbetegedése, beteggé teszi a lelkünket is. A betegségeink fizikai, tudományos...
Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel
Dec 19

Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel

A szerelmi átok, vagy szerelmi rontás a fekete mágia része. Nem csak „beavatottak”, hanem bárki elvégezheti, hiszen itt gyakorlatilag a negatív...
DEVELOPER BAR