Szerelmi kötés hatásai

Amikor két ember, szinte már-már elválaszthatatlanul vonzódik egymáshoz találkozásuk első pillanatától kezdve, nagy valószínűséggel karmikus...

Amikor két ember, szinte már-már elválaszthatatlanul vonzódik egymáshoz találkozásuk első pillanatától kezdve, nagy valószínűséggel karmikus találkozásokról van szó. Ugyanis a karma tanítása szerint, amennyiben nagyon erős érzelmi szálak fűznek bizonyos személyekhez, nagy valószínűséggel előző életekben is közel álltak hozzánk. Egyszerűbben fogalmazva, ez azt jelenti, hogy abban az esetben, ha valaki nagyon szeretett valakit előző életében, a mostani életében is szeretetet érez iránta.

Abban az esetben, amikor valaki úgy érzi, hogy érzelmi síkon a dolgai nem úgy alakulnak ahogy szeretné, vagy a már meglévő szerelmi kapcsolatot szeretné megerősíteni, érdemes hozzáértő személyhez fordulni, hiszen a jó szándékkal kért szerelmi kötés hatásai nem maradnak el

A szerelmi kötés lehet a fehér mágia és a fekete mágia része. Laikusan ezt úgy fogalmazhatnánk meg, hogyha a tiszta, jóindulatú akarat bújik meg a szándék mögött, és az pozitív energiákat mozgat meg, akkor a fehér mágia részének tekinthetjük. Mással én nem is foglalkozom. A szerelmi kötés akkor hasznos eszköz, ha a kapcsolat, vagy annak létrehozásának szándéka tiszta, csak valamiért meg kell erősíteni.

A szerelmi kötés hatásai a fentiek alapján változóak lehetnek attól függően, hogy milyen mágiát alkalmazunk és milyen helyzetben, szándékkal és céllal. Ha mindez a fehér mágia jó, pozitív energiáihoz köthető, például a meglévő kapcsolatod megerősítésére használod, mindkettőtök egyetértésével, akkor azt fogod érezni idővel, hogy kapcsolatod harmonikusabbá, bensőségesebbé válik, a szerelmi kötés energiái köztetek is erősebb kötelékeket teremtenek. Könnyebben omlanak le köztetek a falak, gördülékenyebbé, nyíltabbá, őszintébbé válik a kommunikáció és növekszik bennetek az összetartozás érzése. Csökken a konfliktusok száma, egyszerűbb lesz a kompromisszum és automatikusan, ösztönből jön a másik iránti elfogadás és megértés.

Ehhez mindkét fél tiszta szándéka is kell. A szerelmi kötés ugyanis mágia és a fehér mágia a pozitív energiák áramlását segíti elő. Ha az a helyzet áll fenn, hogy valamelyik fél akár akarattal, akár tudat alatt blokkol, akkor a szerelmi kötés hatásai is gyengülhetnek, hiszen a blokkoló fél nehezebben tudja beengedni a pozitív energiákat.

Szerelmi kötés alkalmazható akkor is, ha még nem kialakult kapcsolatról van szó. Két ember közé sok gát emelkedhet, probléma lehet a család elfogadása, a környezet vélt, vagy valós ítélkezése, egy kellemetlen ex jelenléte, stb. Ha valamelyik fél nem áll a realitások talaján és túlzott, irreális elvárásokat teremt egy párkapcsolattal szemben és még számtalan olyan helyzet előállhat, amikor szükség van egy külső megerősítésre ahhoz, hogy a kapcsolat, aminek létjogosultsága lenne, létrejöhessen két ember között. A szerelmi kötés hatásai ilyenkor éppen abban mutatkoznak meg, hogy ezeket az akadályokat segít leküzdeni. Nem, adott esetben természetesen nem hat arra, hogy például a család rosszallását megszüntesse. De segít abban, hogy az adott két ember, úgymond vállt vállnak vetve egymás mellé állhasson és képesek legyenek együtt, megfelelő módon lekezelni és megoldani ezeket a külső akadályokat és ezáltal valóban igazi társsá válni egymás számára.

A szerelmi kötés hatásai tehát pozitívak, akkor, ha megvan az egyetértés, abban, hogy mindkét fél ezt akarja, hogy jobb legyen és jó legyen és ehhez tiszta szándék és érzelmek kapcsolódnak.

Ezt az eszközt azonban használhatjuk téves szándékból is. Nem mennék bele a szerelmi rontás témakörébe, hiszen ez az írás nem erről szól. De mielőtt ilyen eszközökhöz nyúlnánk, fontos mérlegelnünk, hogy valóban megvan e a szándék tisztasága. Van, hogy kétségbeesünk, és kétségbeesésünkben meggondolatlanul cselekszünk. Ne tegyük! Az ilyen cselekedeteknek hosszabb távon leginkább ránk lehet negatív hatása. Ha például kapcsolatunk tönkrement, vagy kedvesünk más társat választott magának, akkor a szerelmi kötés hatása épp az ellenkező lehet. Nem fogja visszacsinálni azt, amit már nem lehet, és nem fogja megváltoztatni a sorsot, ami elrendeltetett. A mi sorsunkat azonban megronthatja. Hiszen a szerelmi kötés ne feledjük el, hogy minket is megköt. Akár jobban is, mint a másik felet. Ami, éppen hogy a szenvedéseinket mélyíti és hosszabbítja meg, és akadályozza, hogy arra az útra lépjünk, amire kellene, ami egy másik társhoz vezethet. Beleragaszt minket egy rossz kapcsolatba és bezárja az ajtókat egy új kapcsolat irányába. Nem csak azt mondom, hogy ne tegyétek ezt másokkal, hiszen ez a másik életútját is befolyásolja és megnehezíti. De ne tegyétek ezt önmagatokkal se, mert ennél többet érdemeltek. Ilyenkor, ha úrrá is válik rajtatok az elkeseredettség és reménytelenség, ne súlyosbítsátok a helyzetet és ne tegyétek még rosszabbá és hosszabbá egy rossz döntéssel. Hidd el nekem, számodra is megvan ilyenkor a megoldás, még ha tenni is kell érte és én segítek neked ebben is!


2016. September 28. · Kirilla
 
A szerelmi kötés létezik?
Oct 28

A szerelmi kötés létezik?

Igen, létezik. Sok fajtája és sok verzióban. Ha böngészgetsz a neten számos praktikát, „receptet” találhatsz ebben a témában, úgyhogy most...
Szerelmi kötés feloldása
Oct 28

Szerelmi kötés feloldása

Számtalan praktika és mágia létezik a szerelmi kötésre, de a legeredményesebb megtalálása a boldogságnak az, amikor két ember az univerzum által...
DEVELOPER BAR