Szerencse mágia

Hidd el nekem, hogy van, amikor a szerencse ott kopogtat az ajtódon, csak nem hallod meg. Meg mondják azt is, hogy mindenki a maga szerencséjének a...

Hidd el nekem, hogy van, amikor a szerencse ott kopogtat az ajtódon, csak nem hallod meg. Meg mondják azt is, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, ami részben így is van. Csakhogy mondjam ezeket egy olyan embernek, akit a kétségbeesés kerülget, mert semmi nem jön össze, és aki már kezd szinte paranoiássá válni, mert már retteg a balszerencsétől az őt sújtó pechszériának köszönhetően?

Hát kétlem, hogy ezek segítenének. Van, hogy az embert zsinórban rossz dolgok érik és van, hogy mindent rossznak, vagy akár csak egy adott helyzetet reménytelennek él meg, mert például nem tud túllépni egy problémán az életében. A pénztelenségen, szerelmi élete problémáin, feljebb lépni egzisztenciálisan és még sorolhatnám, de nyilván senkinek nem okoz pár percnél hosszabb fejtörést, hogy pár ilyen helyzetet felidézzen az életéből.

Van, hogy rá kell segíteni a dolgokra és ilyenkor jön jól számunkra a szerencse mágia.

A szerencse mágia segít, hogy leomoljanak az akadályok, hogy megszakítsuk a pechszériánkat, de ha kellően nyitott vagy, akkor még abban is tudok segíteni, hogy hosszú távon hihess abban, hogy te is kovácsa vagy a szerencsédnek.

Elhiszem, hogy most olyan helyzetben vagy, amitől kétségbeestél és elvesztetted a reményedet. Ezt a problémát akkutan megoldhatjuk a szerencse mágiával. Ahhoz viszont, hogy valóban rád mosolyoghasson a szerencse és ne kerülj életed során újra és újra hasonló helyzetbe, ahhoz neked is változnod és változtatnod kell az életszemléleteden. Észrevenni a lehetőségeket, olyan döntéseket hozni, amik hosszú távon az életed épülését szolgálják. Túl kell lépned a negatív érzéseiden, miszerint nekem úgyse megy, nekem soha nincs szerencsém, stb. mert így valóban nem is lesz.

A szerencse mágia által segítek neked ebben, hogy a szerencse rád is rád találhasson és ki is nyisd azt az ajtót, ha már kopogtat!


2016. September 30. · Kirilla
 
Szerencse mágia
Oct 30

Szerencse mágia

A szerencse leginkább is benned kezdődik. Ugyanis sokan már annyira magatok alá vagytok esve, hogy már egyáltalán nem hisztek. Pedig a szerencse is a...
Mitől lesz sikeres a szerencse mágia?
Jan 30

Mitől lesz sikeres a szerencse mágia?

Az Újév eljövetelekor többször is előkerül a szerencse mágia. Az újévi malac, a lencse, a rizs szórás és még számtalan babona és szokás...
DEVELOPER BAR