Spirituális gyógyító

Lelkünk betegsége testünk betegségét is jelenti és testünk megbetegedése, beteggé teszi a lelkünket is. A betegségeink fizikai, tudományos...

Lelkünk betegsége testünk betegségét is jelenti és testünk megbetegedése, beteggé teszi a lelkünket is. A betegségeink fizikai, tudományos okokra vezethetőek vissza a nyugati modern szemlélet szerint. De ahogy megfér egymás mellett a teológia és a geológia, így megfér egymás mellett a nyugati orvoslás és a spirituális gyógyítás is.

Egészségünk sérülései energiaháztartásunk felborulásához vezet és lelki egyensúlyunk felborulása, egyben energetikai rendszerünk felborulását is okozza, aminek testünk megbetegedése lehet a következménye.

A spirituális gyógyító épp abban tud segíteni számodra, amit a nyugati orvoslástól nem kapsz meg. Segít helyreállítani tested energiaáramlásait és foglalkozik a lelkeddel is, ami adott esetben az egyensúlyod felborulását okozza.

A spirituális gyógyító kapcsolatban áll az univerzummal és annak energiáit hívja segítségül számodra, hogy helyreállhasson benned is az egyensúly. Ahhoz, hogy testben és lélekben is egészségesek legyünk, ahhoz egységben kell működnünk önmagunkkal, a környezetünkkel és az univerzummal, gyakorlatilag az egész világgal. Ez olyan harmóniát, békét teremt meg számunkra, amit nehéz lenne elmagyarázni, ezt érezni kell és erre neked is van lehetőséged.

A spirituális gyógyítás segít neked abban, hogy könnyebben leküzd a megbetegedéseket. Segít helyreállítani tested energetikáját. Jó esetben azonban, ahogy a kínai orvoslás is vallja, a betegséget nem gyógyítani kell, hanem megelőzni. Megtanítalak arra is, hogy hogyan tudod észlelni az egyensúly felborulását, segítek rendbe tenni a lelkedet és megtalálni újra a harmóniát mind magaddal, mind a világgal, hogy a betegséget lehetőség szerint megelőzhesd. Sőt, azt is meg tudom mondani, hogy neked mik azok a területek, tested gyenge pontjai, amire figyelned és vigyáznod kell.

A spirituális gyógyítás számodra is megadja az egyensúlyt, energiát ad deficites szervezeti energiaháztartásodnak és segít szervezeted energiaáramlásának helyreállításában.


2016. October 03. · Kirilla
 
Az igazi jóslás
Sep 03

Az igazi jóslás

Sokunkban, így bizonyára már Benned is felmerült néhányszor a gondolat, mondjuk pályaválasztás előtt, vagy egy bimbodzó kapcsolat kezdetén, hogy...
Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel
Dec 03

Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel

A szerelmi átok, vagy szerelmi rontás a fekete mágia része. Nem csak „beavatottak”, hanem bárki elvégezheti, hiszen itt gyakorlatilag a negatív...
DEVELOPER BAR