Szerencse mágia

A szerencse leginkább is benned kezdődik. Ugyanis sokan már annyira magatok alá vagytok esve, hogy már egyáltalán nem hisztek. Pedig a szerencse is a...

A szerencse leginkább is benned kezdődik. Ugyanis sokan már annyira magatok alá vagytok esve, hogy már egyáltalán nem hisztek. Pedig a szerencse is a hittel kezdődik.

Persze előfordul, hogy valakinek tényleg pechszériája, rossz időszaka van. A bajok sajnos vonzzák egymást, biztos hallottad már, hogy „a baj csőstül jön”.

Ebben az esetben segítek neked, hogy fel tudd dolgozni a történteket és elhárítani a további problémákat.

A szerencse mágia ugyanis, mint minden mágia energia áramlásról szól. Én ilyenkor abban segítek neked, hogy az univerzum energiát segítségül hívva energiát küldök neked, hogy helyreálljon a saját energiaáramlásod, és pótolni tudd a kieső energiáidat.

Ha nem hiszel, blokkolod ezeket az energiákat és vagy egyáltalán nem, vagy jóval kevésbé tudják kifejteni hatásukat. Tehát az első lépés a szerencse mágiához, hogy tisztítsd ki a tudatod. Próbálj meg szakítani az eddigi negatív gondolati spiráljaiddal. Ugye ismerős a „nekem ez nem megy”, minek, úgysem fog összejönni” és ehhez hasonló gondolatok?

Tudnod kell, hogy minden ember értékes. Így te is az vagy és képes arra, hogy elérd, amit szeretnél. Persze a szerencse mágia nem arról szól, hogy holnap megnyered az ötös lottót. A szerencse mágia lényege, hogy egy tartalmasabb, gazdagabb, kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Ha segítségre van ehhez szükséged, keress bátran! Segítek leküzdeni a kishitűségedet és megtörni a negatív sorozataidat, hogy meg tudj nyílni a szerencse mágia energiáinak. És hidd el, a szerencse ott lesz körülötted, és ha nyitott szemmel és nyitott szívvel jársz, akkor ezt észre is fogod venni és kész leszel arra, hogy be tudd fogadni.


2016. October 27. · Kirilla
 
Szerencse mágia
Sep 27

Szerencse mágia

Hidd el nekem, hogy van, amikor a szerencse ott kopogtat az ajtódon, csak nem hallod meg. Meg mondják azt is, hogy mindenki a maga szerencséjének a...
Mitől lesz sikeres a szerencse mágia?
Jan 27

Mitől lesz sikeres a szerencse mágia?

Az Újév eljövetelekor többször is előkerül a szerencse mágia. Az újévi malac, a lencse, a rizs szórás és még számtalan babona és szokás...
DEVELOPER BAR