Igazi jósnő?

Mit értesz azalatt, hogy igazi jósnő? Ez szinte minden embernek más és mást jelent. A racionalistábbak a konkrét módszerekben, eszközökben,...

Mit értesz azalatt, hogy igazi jósnő

? Ez szinte minden embernek más és mást jelent. A racionalistábbak a konkrét módszerekben, eszközökben, eljárásokban hisznek. Például az asztrológiában, vagy valamelyik kártya jóslásban. Az ő szerepük adott esetben annyi, hogy konkrétan elmondják azt, amit a kártya, vagy a csillagok üzennek. Természetesen ez egy szép és jó képesség, ami gyakorlás, tanulás útján elsajátítható.

Van, akinek az igazi jósnő, azt jelenti, hogy látó képességekkel bír és képes kapcsolatba lépni a spirituális világgal, érzékelni, értelmezni és közvetíteni annak üzeneteit.

Van, aki ezt konkrétan a médium fogalmára szűkíti, tehát azokra az emberekre, akik képesek a szellemvilággal kommunikálni és annak üzeneteit közvetíteni.

És még lehetne sorolni, hogy ki mit érthet az alatt, hogy igazi jósnő.

A magam részéről kifejlett képességekkel rendelkezem, ami eleve egy adottságból ered, amit immár több mint 20 év tapasztalatával folyamatosan fejlesztettem. Nekem ez nem csak egy munka, számomra ez egy adomány és hivatás, amit az emberek javára, megsegítésére akarok fordítani. Számomra ez egy létezési forma. Folyamatosan gondolkodom és dolgozom új spirituális eljárásokon, amivel segíthetek az embereknek, mint például a blokkoldás, vagy a lélek harmonizáció. Képes vagyok kapcsolatba lépni az univerzum, a spirituális világ energiáival, irányítani, összpontosítani, áramoltatni, ugye ez a mágia része.

Emellett természetesen én is megtanultam több módszer és eszköz használatát, hogy bővítsem a tudásomat és még tágabb perspektívával bővíthessem az emberek megsegítésére fordítható tudásomat.

Viszont szerintem az igazi jósnő, nem attól lesz igazi, hogy milyen eszközt, módszert használ. Ezt neked kell eldöntened, hogy számodra mit jelent az, hogy igazi jósnő. Ugyanis ez egy bizalmi kérdés. Fölkeresheted a legjobbnak mondott jóst is akár, ha nem találjátok meg az összhangot. Ugyanis ez egy bizalmi kérdés is, és ha valamiért nem szimpatizáltok, blokkok fognak kialakulni benned, ami miatt akármilyen jó is az adott jósn8ő, akit felkerestél, nem, vagy csak jóval kevésbé hatékonyan fog tudni neked segíteni.

Úgyhogy legelőször is azt javasolom, hogy gondold át, akár írd le, hogy milyen problémáid, és kérdéseid vannak. Ez egyben segít neked is összeszedni a gondolataidat, megfogalmazni a kérdéseidet, hogy mire eljutsz oda, hogy tényleg kapcsolatba lépsz egy jósnővel, már meglegyenek a konkrét kérdéseid. Ez segít abban is, hogy hogyan válassz a jósnők közül. Utána azt a jósnőt keresd, akivel megvan a már említett összhang. Tehát azt javasolom, hogy ne az igazi jósnőt keresd, hanem azt, aki számodra az igazi és valóban tud neked segíteni.


2016. November 08. · Kirilla
 
Keresd az igazi jósnőt
Feb 08

Keresd az igazi jósnőt

Ugye, a Te fejedben is megfordult már párszor, hogy jó lenne jobban belelátni bizonyos „történésekbe”, és hogy sokszor jól jönne némi...
Mivel foglalkozom jósnőként?
Apr 08

Mivel foglalkozom jósnőként?

Sokan kérdezték már meg tőlem, hogy miért lettem jósnő. Pedig azt hiszem, hogy nem is én választottam ezt a hivatást, hanem ő választott ki engem...
DEVELOPER BAR