Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel

A szerelmi átok, vagy szerelmi rontás a fekete mágia része. Nem csak „beavatottak”, hanem bárki elvégezheti, hiszen itt gyakorlatilag a negatív...

A szerelmi átok, vagy szerelmi rontás a fekete mágia része. Nem csak „beavatottak”, hanem bárki elvégezheti, hiszen itt gyakorlatilag a negatív energiák működtetéséről van szó.

A szerelmi rontás levétel e

setén abban gondolkodhatunk, hogy ki az, aki nekünk ártani akar, tönkre akarja tenni a szerelmi életünket. Emiatt sok minden állhat, irigység, féltékenység, bosszúvágy, egy harmadik, nem kívánatos fél a kapcsolatunkban.

A szerelmi átok levétel esetén, először is vizsgáljuk meg, hogy valóban erről van e szó és ez sújt téged. Persze, ha van konkrét személy, akivel kapcsolatban szinte biztos vagy, az más kérdés. De a szerelmi rontásnak, még ha igen sokfélék is lehetnek a jelei, nem árt számba venni, hogy miket tapasztalsz magadon, amiért úgy gondolod, hogy szerelmi rontás levételre van szükséged:

- Meglévő párkapcsolat esetén, egyre több mélypontot tapasztalsz

- Gyakori a konfliktus, feszültség köztetek

- Ritkulnak a meghitt együttlétek

- Nem érzitek jól magatokat egymás társaságában, de nem tudjátok megmagyarázni, hiszen szeretitek egymást

- Egyre inkább elfordultok egymástól, külön válik egymástól az életetek.

Szerelmi átok levétel nem csak akkor válhat szükségessé, ha már van kapcsolatod. Akkor is úgy érezheted, hogy szerelmi rontás van rajtad, ha épp az igazit keresed, de sehogy nem jön össze.

- Úgy érzed elkerül a szerelem.

- Még ha találkozol is „potenciális jelöltekkel” valami mindig közbeszól.

- Rosszul, bénán sikerülnek a randijaid, még akkor is, amikor a másik fél megnyerő és tetszik neked.

- Ha kapcsolatteremtésről van szó, úgy érzed, mintha átok sújtana, lehetetlen helyzetekbe kerülsz, leöntöd magad a randi előtt kávéval, (vagy épp a partnered), kibicsaklik a bokád, stb. Na szóval úgy érzed, hogy ilyen már nincs, ennyire nem lehetsz szerencsétlen.

És lehet, hogy tényleg nem, csak valaki akarva, vagy akár akaratlanul is negatív energiákkal befolyásolja szerelmi életed kimenetelét.

A szerelmi átok ellen nem vagyunk felvértezve, nem azért, mert nem lehetnénk mi magunk, vagy akár kapcsolatunk elég erős ahhoz, hogy kibírja a negatív energiák támadását, hanem egyszerűen azért, mert nem számítunk rá és mire rádöbbenünk mi történik velünk, addigra a negatív energiák már hatnak és egyre gyengébbé tesznek minket és kapcsolatunkat is.

Úgyhogy ha úgy érzed szerelmi rontás levételre van szükséged, ne várj sokat, mert lehet, hogy már késő lesz!

 

2016. December 03. · Kirilla
 
Az igazi jóslás
Sep 03

Az igazi jóslás

Sokunkban, így bizonyára már Benned is felmerült néhányszor a gondolat, mondjuk pályaválasztás előtt, vagy egy bimbodzó kapcsolat kezdetén, hogy...
Spirituális gyógyító
Oct 03

Spirituális gyógyító

Lelkünk betegsége testünk betegségét is jelenti és testünk megbetegedése, beteggé teszi a lelkünket is. A betegségeink fizikai, tudományos...
DEVELOPER BAR