Látó médium

A látó médium, aki kapcsolatot tud teremteni az e világ és a túlvilági lelkek között. Látja, hallja, érzékeli őket. Bár kétség kívül ez...

A látó médium, aki kapcsolatot tud teremteni az e világ és a túlvilági lelkek között. Látja, hallja, érzékeli őket. Bár kétség kívül ez nem mindig problémamentes, hiszen a szellemek van, hogy zavarodottak és mondanivalójukat megérteni van, hogy nem is annyira egyszerű, mint gondolnánk. Mindenesetre, mivel a szellemek nem csak evilági létükkel, hanem a szellemvilággal is kapcsolatban vannak, közvetítői nem csak a múltnak, hanem a jelennek, jövőnek is.

Ha kapcsolatba tudunk velük lépni, érzékeljük jelenlétüket, értjük üzeneteiket, akkor egy látó médium bepillantást nyer a jövőbe, az elkövetkezendőkbe, egységében és folyamatában látja meg a múltat, jelent és jövőt, ami összességében segít megérteni a történéseket, okokat és következményeket.

A szellemvilág nekem támogatásomra és segítségemre van, utat mutat életemnek, támogatást ad és ezt a tudást, mivel ez nem egy kisajátítható, csak saját magunknak megtartható képesség, szeretném az emberek javára fordítani.

Látó médiumhoz sokszor azok fordulnak, akik elvesztették szerettüket és nem tudnak túllépni a gyászon, vagy úgy érzik szerettüknek van valamilyen befejezetlen ügye, ami miatt nem tud szelleme továbblépni.

Ha te is így érzed, hogy kapcsolatot szeretnél létesíteni elhunyt szeretteddel, vagy a szellemvilág segítségét szeretnéd kérni, mert úgy gondolod, hogy ott vannak a válaszok kérdéseidre. Ha megnyugvást szeretnél saját, vagy elhunyt szeretted lelkének, akkor szívesen segítek neked.


2016. December 09. · Kirilla
 
Számomra áldás médiumnak lenni
Feb 09

Számomra áldás médiumnak lenni

Médiumnak nevezhetjük azt a személyt, aki képes kapcsolatot létrehozni a szellemvilággal, a szellemekkel. Ma már naponta jelennek meg írások e...
Tisztánlátó médium
Jul 09

Tisztánlátó médium

A tisztánlátó médiumnak kötelező a semlegesség, a higgadtság, az összeszedettség. A tisztánlátó médium nem értelmezi a kapott...
DEVELOPER BAR