Jóslás 2017

Így az Újév közeledtével az ember óhatatlanul számot ad és átgondolja, hogy mi történt vele az Óesztendőben, mit tett, csinált, milyen jó és...

Így az Újév közeledtével az ember óhatatlanul számot ad és átgondolja, hogy mi történt vele az Óesztendőben, mit tett, csinált, milyen jó és rossz események történtek vele. Hajlamosak vagyunk mérlegre tenni, hogy hol tartunk. Továbblépünk egy év értékelésénél, valahol ilyenkor óhatatlanul az életünkkel is számot vetünk.

Sokan negatívan értékeljük az életünket, az elmúlt évünket és félünk az elkövetkezendőktől, hogy mit hoz nekünk az Új Esztendő. Ez a félelem, adott esetben kíváncsiság, a biztonságérzet iránti vágy, az, ami hajt minket, hogy olyanokat kezdjünk el böngészni a neten, hogy „jóslás 2017”.

Ha szeretnél te is bepillantást nyerni mit hoz neked a 2017-es év, akkor keress fel bátran, segítek neked.

Nem csak abban, hogy megtudd mi vár rád, hanem abban is, hogy mit kell tenned, hogy segítheted az eseményeket, hogy megtörténhessen az, amit szeretnénk és elkerülhesd azt, amitől tartasz. Persze a jövő valahol nem megváltoztatható, vannak dolgok, amiken nem tudunk segíteni. De kőbe vésve sincs, alakíthatjuk, döntéseinkkel formálhatjuk azt.

A jóslás

2017-es esztendőre, persze lehet egy tényközlés is. Semmi gond, ha erre van szükséged. Számomra a jóslás azonban ennél több. Iránymutatás és segítségadás is az embereknek, hogy a következő évük, az életük jobb, szebb és teljesebb lehessen. Hogy le tudd küzdeni a rád váró akadályokat, hogy meg tudd valósítani álmaidat. Hogy a saját jövőd útjába nehogy épp te állj. Hogy ne blokkold az eseményeket a félelmeiddel például. Sok esetben ugyanis a jövő egy lehetőség, a döntést viszont mi hozzuk meg és így mi alakítjuk.

Való igaz, vannak dolgok, amik determináltak, de az se mindegy, hogy ezen események előtt felkészülten állunk e, vagy hidegzuhanyként ér minket.

Készülj föl te is a 2017-es évre és a Rád váró eseményekre, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az Új Esztendőből!

És ezúton is had kívánjak mindannyiótoknak sikerekben gazdag, Boldog Új Évet! Kívánom, hogy meg tudjátok valósítani, amire vágytok, elérjétek céljaitokat és az új esztendőt majd boldogabban, egy teljesebb élet birtokában, lelkiekben gazdagabban zárhassátok!


2016. December 13. · Kirilla
 
Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van
Sep 13

Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha...
Gyógyító energia
Aug 13

Gyógyító energia

A világot az energia áramlás működtet. A világon gyakorlatilag minden az energiára vezethető vissza. Talán te is emlékszel még a fizika órákra,...
DEVELOPER BAR