Igen nem jóslás

Sokszor nincs szükségünk bonyolult válaszokra. Kérdésünk egyértelmű, nyílt és világos. Csak egy igenre, vagy nemre van szükségünk. Ilyenkor...

Sokszor nincs szükségünk bonyolult válaszokra. Kérdésünk egyértelmű, nyílt és világos. Csak egy igenre, vagy nemre van szükségünk. Ilyenkor segít nekünk az igen nem jóslás.

Ez szinte minden jóslás típusban létezik, a kártyajóslásban, de még az angyal jóslásban is.

Ha szakértői vagyunk valamilyen jós eszköznek, akkor az igen nem jóslást mi magunk is elvégezhetjük. Például a tarot kártya egy megfelelő eszköz az igen nem jóslás elvégzésére. A kártyák sokszor nagyon jó eszközök az egyszerű, egyértelmű kérdések megválaszolására, mint például most is, ha csak egy igenre, vagy nemre van szükségünk.

Az első teendőnk természetesen, hogy megfogalmazzuk miben van szükségünk segítségre és azt pontosan, egy tényleg nagyon egyértelmű és letisztult kérdésben határozzuk meg. Ugyanis az igen nem jóslásnál nincs helye a „bővített mondatoknak”. Gondolom érted mire gondolok. Minél pontatlanabb a kérdés, minél több „elágazás”, „ha” van benne, annál valószínűbb, hogy a kapott válasz nem lesz megbízható. Például fölteheted azt a kérdést, hogy „lesz új munkám?” erre kapsz egy igen választ. Aztán megdöbbensz, amikor közli a főnököd, hogy kirúgnak és mivel kell a pénz, gyorsan elfogadsz egy rosszabb állást.

Ugye nem így értetted te se kérdésföltevést. Szóval gondold át pontosan, hogy mit akarsz kérdezni.

Aztán a következő, ami nagyon fontos az igen nem jóslás során, hogy amikor fölteszed a kérdésed, a fejed legyen tiszta. Ne gondolj most hatmillió más dologra, hogy nem vitted ki a szemetet, hogy mit mondott a minap a kollégád, stb. Ürítsd ki teljesen az elméd és csak egy dologra koncentrálj, csak ez legyen a gondolataidban, a kérdésre, amit fel akarsz tenni. Ugyanis, ha zavaró tényező van jelen, akkor a válasz megint csak megkérdőjelezhető lesz, ezért fontos az erős koncentráció.

Úgyhogy ez, amilyen egyszerű dolognak is tűnik, azért mégsem olyan egyszerű, mint egy igen, vagy nem. Át kell gondolni és föl kell rá készülni. Van, akinek ez napokig tart, hogy megfogalmazzák pontosan mit is szeretnének megtudni pontosan és rákészüljenek a kérdésük feltevésére. Te se sajnáld az időt, ha ténylegesen választ akarsz kapni!

És azért gondold végig, mert a dolgok legritkább esetben feketék, vagy fehérek. Azt is végig kell gondolnod, hogy tényleg csak egy igenre, vagy egy nemre van szükséged?

A kíváncsiság emberi természetünk „velejárója”, ezzel nincs is semmi gond, azonban minden esetben felkészültnek kell lenned nem csak kérdéssel, hanem a válaszra is. Mert mi történik akkor, ha az igen nem jóslás által olyan választ kasz kérdéseidre, dilemmáidra, ami nincs igazán  az ínyedre? El tudod-e fogadni, ha nem is teljes fenntartás nélkül, de megbékélve, hogy talán így a legjobb számodra?

Szóval, a lényeg, hogy lélekben légy felkészült, elfogadó és nyitott a válaszra, útmutatásra, amit az igen nem jóslás nyújt neked. Lehet olyan dolgok kerülnek általa felszínre, amiből rájössz, hogy tulajdonképpen neked kell változnod azért, hogy javuljanak a kapcsolataid, akár munkahelyi, családi, vagy  akár párkapcsolati kérdéseid, gondjaid vannak.

A jóslás által minden esetben megtalálod kérdéseidre a választ, azonban, hogy azzal mit kezdel, hogyan alakítod az életed, az már a te döntésed! Magyarán, bár az igen nem jóslás elindít az uton, a „hogyan tovább”-ot neked kell kitalálnod!

Azoknak, akik magányosak, javaslom, hogy üljenek le egy kicsit, próbáljatok függetlenedni a „problémától”, megszabadulni görcseitektől, amit a magányosság és a reménytelennek tűnő társra vágyás okoz bennetek. Ha sikerült kitisztítani az elméteket, akkor kezdjétek el végig gondolni, szerelmi életetek eddigi történéseit. Elárulom a titkot, arra megy ki ez a kis lelki gyakorlat, hogy fel tudjátok tárni azokat a bennetek lévő blokkokat, amelyek okozhatják, hogy nem találtatok még párra.

Vegyétek számba a következőket:

– Az előző kapcsolatod lezárult és tényleg lezártad e azt magadban?

Gyakran az új társ megtalálásában gátol minket az, hogy az előzőt nem tudtuk még lezárni magunkban. Ilyenkor javasolom, hogy tartsd szem előtt azt, hogy minden kapcsolat, akármilyen is az, hozzánk ad valami pluszt, ami gazdagabbá tesz minket, amiből tanulhatunk. Viszont egy kapcsolatot nem szabad hosszú távon, mint terhet magunkkal cipelni. Meg kell attól szabadulni, hogy tovább tudjunk lépni. Keress egy ellenpontot, és ha időről időre az exedre gondolsz, akkor programozd át az agyad. Ahányszor feltörnek benned a negatív érzések, gondolj, vagy tegyél valami előremutatót az életed más területén. Hívd fel például a barátod/barátnőd és beszélj le egy találkozót, tegyél meg valami olyat, amit már régóta tervezel, például elmész sportolni, amit régóta csak fontolgatsz, stb. A negatív gondolatokat cseréld pozitív gondolatokra és cselekedetekre.

– Vedd számba az eddigi társaidat.

Gondolod végig, hogy eddig milyen kapcsolataid voltak. Ugyanis az emberek zömét vonzza egy bizonyos típus, viszont ez a típus az esetek nem kis részében nem a nekünk való társ. Az elsöprő szerelem és életünk társa nem biztos, hogy ugyanaz. Persze életünk társába is szerelmesek tudunk lenni, de gyakran van, hogy egy olyan típushoz vonzódunk, ami pusztít minket és nem működik. Gondoljuk ezt végig és, ha így van, ha felfedezünk elég egyértelmű hasonlóságot exeinkben, akkor már tudjuk mit kell elkerülni a jövendőbelinkben, hogy szerelmi életünk működőképes legyen és ne magunkat kínozzuk.

– Ne keressük az ex „igazit”!

Van, hogy az ember úgy érzi, hogy megvolt az „igazi” és ugyan azóta túlvannak már nem egy kapcsolaton, mégis így érzik. Ez nem így van. Nincs „ex igazi”. Ha egy kapcsolat szétment, az okkal történt, akkor nem ő volt az igazi. Így ne is az „ex igazit” keressük az újabb párkapcsolatainkban, mert még ha találunk is hasonlót, nagy valószínűséggel hasonló sorsa jutunk vele.

A szerelmi jóslásért folyamodók, gyakran felteszik magukban azt a kérdést, hogy mi van bennem, hogy nekem soha nem jön össze. Úgyhogy a következő dolog, amit érdemes végiggondolni, az az, hogy tényleg van e bennünk ilyen.

– Tegyük föl a kérdést, „valójában nem én magam blokkolom, hogy új kapcsolatot létesítsek”? Van, hogy félünk valójában a kapcsolattól. Ezeket a félelmeket jó, ha feltárjuk és megszüntetjük a blokkokat, mert így tényleg saját magunk ártunk és akadályozzuk új kapcsolat létrejöttét.

– Ismerkedünk e, teszünk e valamit azért, hogy jöhessen a szerelem?

Sajnos, már ne haragudjatok meg, hogy ezt mondom, de otthon ültök a babérjaitokon, nem jártok emberek közé, társaságba, stb. és csak várjátok, hogy bekopogjon a nagy Ő. Ez így nehezen megy. Tessék eljárni, aktívnak lenni, ne görcsösen a szerelmet hajszolni, de társaságba menni és ismerkedni új emberekkel.

– Nem görcsöltük ezt a dolgot már kicsit túl?

Van, hogy annyira nagyon akarunk valamit, hogy már épp ezért nem jön össze. Ha te is így érzed, akkor engedd el ezt a kérdést és foglalkozz életed más területeivel és főleg érezd jól magad.

– Nyisd ki a szemed!

Gyakran nem látjátok meg, hogy ott a lehetőség, csak élni kellene vele. Mondok egy példát, ismerek olyat, akik 4,5 !!! éve ismerték egymást, amikor összejöttek. Egyszerűen nem gondoltak így egymásra előtte. Ennek mondjuk egyszerű oka volt, a nő még házasságban élt, aztán elvált. Lehet, hogy már ismered a leendő társad, csak valamiért eszedbe sem jutott eddig, hogy „úgy” gondolj rá. De aminek eddig nem volt itt az ideje, annak lehet, hogy most itt van.

Még számos példát sorolhatnék, hogy mi az amit érdemes számba venni, de egyfelől mindent nem lehet leírni, másfelől, ha elindultok ezen az úton, utána már könnyebben fogtok tudni haladni.

A szerelmi jóslás vagy csak egy kérdés erejéig, szokott zajlani, „megtalálom e az igazit?”, vagy „mikor találom meg az igazit?”. A szerelmi jóslás viszont lehet ennél sokkal több is. Van, aki érzi, hogy egyedül nem megy. Ilyenkor segítek a mélyre hatolni és feltárni azokat a dolgokat, amik blokkolják, hogy rátalálj az igazira. Megbeszéljük, hogy mik ezek az okok, illetve hogy hogyan tudsz változtatni ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Ugyanis nagyon ritkán van olyan, hogy valami csak az ember ölébe pottyan, így a szerelem és az igaz, életünk végéig tartó kapcsolat is olyan, amiért adott esetben meg kell dolgozni.


2016. December 16. · Kirilla
 
Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van
Sep 16

Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha...
Gyógyító energia
Aug 16

Gyógyító energia

A világot az energia áramlás működtet. A világon gyakorlatilag minden az energiára vezethető vissza. Talán te is emlékszel még a fizika órákra,...
DEVELOPER BAR