Szerelmi jóslás magányosoknak

Most, hogy kezdődik az új év, átgondoljuk, „elszámoljuk” az óévet, számba vesszük az életterületeink fejlődését, óhatatlanul...

Most, hogy kezdődik az új év, átgondoljuk, „elszámoljuk” az óévet, számba vesszük az életterületeink fejlődését, óhatatlanul átértékeljük dolgainkat, így szerelmi életünket is. Ilyenkor előszeretettel előkerül a szerelmi jóslás

témája is.

Ilyenkor első sorban a magányosok folyamodnak szerelmi jóslásért, bár a kapcsolatban élők is átértékelik, jobb esetben átgondolják mivel tehetik szebbé, jobbá, teljesebbé kapcsolatukat.

Azoknak, akik magányosak, javaslom, hogy üljenek le egy kicsit, próbáljatok függetlenedni a „problémától”, megszabadulni görcseitektől, amit a magányosság és a reménytelennek tűnő társra vágyás okoz bennetek. Ha sikerült kitisztítani az elméteket, akkor kezdjétek el végig gondolni, szerelmi életetek eddigi történéseit. Elárulom a titkot, arra megy ki ez a kis lelki gyakorlat, hogy fel tudjátok tárni azokat a bennetek lévő blokkokat, amelyek okozhatják, hogy nem találtatok még párra.

Vegyétek számba a következőket:

- Az előző kapcsolatod lezárult és tényleg lezártad e azt magadban?

Gyakran az új társ megtalálásában gátol minket az, hogy az előzőt nem tudtuk még lezárni magunkban. Ilyenkor javasolom, hogy tartsd szem előtt azt, hogy minden kapcsolat, akármilyen is az, hozzánk ad valami pluszt, ami gazdagabbá tesz minket, amiből tanulhatunk. Viszont egy kapcsolatot nem szabad hosszú távon, mint terhet magunkkal cipelni. Meg kell attól szabadulni, hogy tovább tudjunk lépni. Keress egy ellenpontot, és ha időről időre az exedre gondolsz, akkor programozd át az agyad. Ahányszor feltörnek benned a negatív érzések, gondolj, vagy tegyél valami előremutatót az életed más területén. Hívd fel például a barátod/barátnőd és beszélj le egy találkozót, tegyél meg valami olyat, amit már régóta tervezel, például elmész sportolni, amit régóta csak fontolgatsz, stb. A negatív gondolatokat cseréld pozitív gondolatokra és cselekedetekre.

- Vedd számba az eddigi társaidat.

Gondolod végig, hogy eddig milyen kapcsolataid voltak. Ugyanis az emberek zömét vonzza egy bizonyos típus, viszont ez a típus az esetek nem kis részében nem a nekünk való társ. Az elsöprő szerelem és életünk társa nem biztos, hogy ugyanaz. Persze életünk társába is szerelmesek tudunk lenni, de gyakran van, hogy egy olyan típushoz vonzódunk, ami pusztít minket és nem működik. Gondoljuk ezt végig és, ha így van, ha felfedezünk elég egyértelmű hasonlóságot exeinkben, akkor már tudjuk mit kell elkerülni a jövendőbelinkben, hogy szerelmi életünk működőképes legyen és ne magunkat kínozzuk.

- Ne keressük az ex „igazit”!

Van, hogy az ember úgy érzi, hogy megvolt az „igazi” és ugyan azóta túlvannak már nem egy kapcsolaton, mégis így érzik. Ez nem így van. Nincs „ex igazi”. Ha egy kapcsolat szétment, az okkal történt, akkor nem ő volt az igazi. Így ne is az „ex igazit” keressük az újabb párkapcsolatainkban, mert még ha találunk is hasonlót, nagy valószínűséggel hasonló sorsa jutunk vele.

A szerelmi jóslásért folyamodók, gyakran felteszik magukban azt a kérdést, hogy mi van bennem, hogy nekem soha nem jön össze. Úgyhogy a következő dolog, amit érdemes végiggondolni, az az, hogy tényleg van e bennünk ilyen.

- Tegyük föl a kérdést, „valójában nem én magam blokkolom, hogy új kapcsolatot létesítsek”? Van, hogy félünk valójában a kapcsolattól. Ezeket a félelmeket jó, ha feltárjuk és megszüntetjük a blokkokat, mert így tényleg saját magunk ártunk és akadályozzuk új kapcsolat létrejöttét.

- Ismerkedünk e, teszünk e valamit azért, hogy jöhessen a szerelem?

Sajnos, már ne haragudjatok meg, hogy ezt mondom, de otthon ültök a babérjaitokon, nem jártok emberek közé, társaságba, stb. és csak várjátok, hogy bekopogjon a nagy Ő. Ez így nehezen megy. Tessék eljárni, aktívnak lenni, ne görcsösen a szerelmet hajszolni, de társaságba menni és ismerkedni új emberekkel.

- Nem görcsöltük ezt a dolgot már kicsit túl?

Van, hogy annyira nagyon akarunk valamit, hogy már épp ezért nem jön össze. Ha te is így érzed, akkor engedd el ezt a kérdést és foglalkozz életed más területeivel és főleg érezd jól magad.

- Nyisd ki a szemed!

Gyakran nem látjátok meg, hogy ott a lehetőség, csak élni kellene vele. Mondok egy példát, ismerek olyat, akik 4,5 !!! éve ismerték egymást, amikor összejöttek. Egyszerűen nem gondoltak így egymásra előtte. Ennek mondjuk egyszerű oka volt, a nő még házasságban élt, aztán elvált. Lehet, hogy már ismered a leendő társad, csak valamiért eszedbe sem jutott eddig, hogy „úgy” gondolj rá. De aminek eddig nem volt itt az ideje, annak lehet, hogy most itt van.

Még számos példát sorolhatnék, hogy mi az amit érdemes számba venni, de egyfelől mindent nem lehet leírni, másfelől, ha elindultok ezen az úton, utána már könnyebben fogtok tudni haladni.

A szerelmi jóslás vagy csak egy kérdés erejéig, szokott zajlani, „megtalálom e az igazit?”, vagy „mikor találom meg az igazit?”. A szerelmi jóslás viszont lehet ennél sokkal több is. Van, aki érzi, hogy egyedül nem megy. Ilyenkor segítek a mélyre hatolni és feltárni azokat a dolgokat, amik blokkolják, hogy rátalálj az igazira. Megbeszéljük, hogy mik ezek az okok, illetve hogy hogyan tudsz változtatni ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Ugyanis nagyon ritkán van olyan, hogy valami csak az ember ölébe pottyan, így a szerelem és az igaz, életünk végéig tartó kapcsolat is olyan, amiért adott esetben meg kell dolgozni.

 

Szerelmi jóslás témakörében, ezt a cikket is érdemes elolvasnod!


2016. December 28. · Kirilla
 
Szerelmi jóslás: válasz a kérdéseidre
Oct 28

Szerelmi jóslás: válasz a kérdéseidre

Tisztában vagyok vele, hogy a szerelem egy olyan dolog, ami az egekbe repít, de amilyen magasra szárnyalhatsz általa, legalább annyira mélyre is...
Jóslás, mit is jelent ez valójában?
Oct 28

Jóslás, mit is jelent ez valójában?

Mi is a jóslás? Erről mindenkinek van fogalma, de hogy ez mit is jelent számunkra, az már más dolog. Valljuk be, ha most megkérdeznélek titeket, mit...
DEVELOPER BAR