Jóslás sorselemzés segítségével

Önnek is görcsbe rándul a gyomra, ha a jövőjére gondol? Szeretne biztosabb alapokon nyugvó életet? Akkor a jóslás sorselemzés jelenti a megoldást.

Már több, mint húsz éve dolgozok jósnőként. Állandó kapcsolatban állok a szellemvilággal, tehát a hozzám forduló embereknek az Angyalok közvetítésével adok tanácsot.

A jóslás sorselemzés elsősorban azoknak való, akik szeretnének információt kapni arról, hogy az életük fordulópontjai milyen üzenetet hordoznak magukban. Kiderülhet az is, hogy a kérdezőknek a jövőben milyen veszélyekkel kell szembenézniük.

Ennek tudatában már nagyobb az esélye annak, hogy el tudják kerülni a sorscsapásokat. Ráadásul kevesebb kihívással kell szembenézniük a mindennapokban is.

A jóslás sorselemzés az élet szinte bármelyik területére vonatkozhat. A legtöbben a szerelmi életükről érdeklődnek, de sokan kérnek tanácsot a karrierjükkel kapcsolatban is. Az embereket nagyon érdekli az is, hogy hogyan juthatnának több pénzhez. Érdemes feltenni egy jósnőnek a kérdéseket abban az esetben is, ha késik a gyermekáldás.

 

Az Univerzum támogatást biztosít akkor is, ha valaki nem a fentebb felsorolt témákban akar kérdezni. Jósnőként a kérdést továbbítom a Fenti Szférának, és amint megérkezik a válasz, azonnal elmondom az ügyfelemnek.

A jóslás sorselemzés bizony nem játék, ezért a velem kapcsolatba lépő embereknek minél konkrétabban kell megfogalmazniuk a kérdésüket. Mivel én a tapasztalataimnak köszönhetően képes vagyok magas szinten „lefordítani” az Univerzum üzeneteit, ezért az emberek bizalommal fordulhatnak hozzám.

Nem csupán a jóslásban tudok segítséget nyújtani, hiszen kérhető tőlem lélekharmonizáció, szerelmi oldás, kötés és rontáslevétel is. Otthon vagyok a mágia világában, ezért azok is felhívhatnak, akik a varázslásban szeretnék a segítségemet kérni.

Jósnőként, látnokként, gyógyítóként és médiumként szolgálom az Univerzumot. Ha Önnek jóslás sorselemzésre van szüksége, akkor a hét bármelyik napján elérhet. 0-tól 24 óráig várom a hívását a 06 90 888 448-as számon.

 


2019. March 10. · Kirilla
 
Az igazi megbocsátás azt jelenti, hogy érzelmi töltet nélkül elfogadod a történtek valóságát.
May 10

Az igazi megbocsátás azt jelenti, hogy érzelmi töltet nélkül elfogadod a történtek valóságát.

Gyakorold a megbocsátást mások felé, és engedd el a mérgező haragot. Bocsáss meg magadnak is; mindannyian követünk el hibákat egy-egy alkalommal, Sőt! Ez teljesen természetes. A megbocsátás szokássá válása felszabadít téged, hogy tovább lépj az életedben, és megtapasztald a belső béke magasabb szintjét.
Hogyan legyek Jó Apa és Sikeres Vállalkozó egyidőben?
May 10

Hogyan legyek Jó Apa és Sikeres Vállalkozó egyidőben?

Hogyan tisztelhetem az értékeimet, még akkor is, ha egymásnak ellentmondó prioritásaim vannak?
DEVELOPER BAR