Önnek mit mond a belső hangja?

Az évek múlásával egyre gyorsabban változik a világunk. Ha nem akarunk lemaradni, akkor kénytelenek vagyunk felvenni a ritmust és állandóan sietnünk kell. Ezzel csak az a probléma, hogy a nagy rohanás közepette nem halljuk meg a belső hangunkat. Nincs időnk arra, hogy elgondolkodjunk egy kicsit az életünkön, mert folyamatosan csinálnunk kell valamit.

Sajnos a társadalom is hajlamos lustának bélyegezni minket, ha egy kis szünetet tartunk. Pedig a kikapcsolódás létfontosságú lenne a lelki egészségünk szempontjából.

 

Pihenés hiányában útmutatás nélkül maradunk, hiszen a belső hangunk nem tud minket megszólítani a fejünkben folyamatosan cikázó gondolatok miatt.

 

Ilyen helyzetben jó, ha ismerünk egy olyan személyt, akitől útmutatást kérhetünk. Mindenkinek szüksége lenne egy olyan emberre, aki képes számára közvetíteni az Univerzum üzeneteit.

 

Mivel már hosszú ideje dolgozok látóként, jósnőként, gyógyítóként és médiumként, ezért képes vagyok csatornázni az ügyfeleimnek azokat az üzeneteket, amelyeket ők a belső hangjuk hiányában nem képesek meghallani.

 

Azt is el tudom mondani a hozzám forduló embereknek, hogy hogyan tisztíthatják meg az elméjüket a zavaró gondolatoktól, és hogyan nyílhatnak meg az Univerzum útmutatásának.

 

Érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk erre az életterületre, hiszen a belső hang hiányában nem működik elég jól az intuíció. Pedig a megérzések rengeteget tudnak nekünk segíteni a mindennapjainkban. Nekik köszönhetően azonnal megérezzük, ha valaki rossz szándékkal közelít felénk. Az intuíció révén tisztában leszünk azzal is, hogy melyik úton kell elindulnunk a boldogság megtalálása érdekében.

 

Ha elég erősek lesznek a megérzéseink, akkor a többi ember nem tud ránk túl nagy befolyást gyakorolni. Tudni fogjuk, hogy melyik a mi ösvényünk és akkor sem leszünk hajlandóak letérni róla, ha valaki ezért elítél minket.

A belső hanghoz való visszatalálás általában lassabb folyamat, de megéri türelmesnek lennünk. Már az is rengeteget segíthet, ha egy jószándékú gyógyító közvetíti nekünk az Univerzum egyik üzenetét.

 

Képességeim fejlesztésének köszönhetően nagy pontossággal adom át az ügyfeleimnek a Felsőbb Szféra útmutatását. Folyamatosan kapcsolatban állok az Angyalokkal, akiknek a segítségével meg tudom válaszolni az emberek kérdéseit.

 

Ön is forduljon Hozzám bizalommal, ha kérdéseket szeretne feltenni! Szívesen tolmácsolom az Univerzum üzenetét, illetve segítek abban, hogy Ön újra kapcsolatba tudjon lépni a belső hangjával. Így már képes lesz egyedül is meghallani a Felsőbb Szféra útmutatásait.

 

Telefonon keresztül léphet velem kapcsolatba. Akár hétvégén is felhívhat, mert mindig elérhető vagyok. Sürgős esetekben is szívesen állok a rendelkezésére, ha felhívja a 06 90 888 448-as telefonszámot.

 

Ne szégyelljen segítséget kérni, mert mindenkinek vannak olyan fordulópontok az életében, amikor nehezen tájékozódik a megérzései hiánya miatt.

A problémája elmondását követően továbbítom a kérdését az Angyaloknak, akik rövid időn belül megadják a választ. Így már nem lesz annyira tanácstalan, hanem tudni fogja, hogy merre induljon el az életben.

 


2019. March 10. · Kirilla
 
Az igazi megbocsátás azt jelenti, hogy érzelmi töltet nélkül elfogadod a történtek valóságát.
May 10

Az igazi megbocsátás azt jelenti, hogy érzelmi töltet nélkül elfogadod a történtek valóságát.

Gyakorold a megbocsátást mások felé, és engedd el a mérgező haragot. Bocsáss meg magadnak is; mindannyian követünk el hibákat egy-egy alkalommal, Sőt! Ez teljesen természetes. A megbocsátás szokássá válása felszabadít téged, hogy tovább lépj az életedben, és megtapasztald a belső béke magasabb szintjét.
Hogyan legyek Jó Apa és Sikeres Vállalkozó egyidőben?
May 10

Hogyan legyek Jó Apa és Sikeres Vállalkozó egyidőben?

Hogyan tisztelhetem az értékeimet, még akkor is, ha egymásnak ellentmondó prioritásaim vannak?
DEVELOPER BAR