Újhold szerelmi varázslat egy ember elengedéséért

Biztosan Te is hallottál már arról, hogy a Hold nagy hatást gyakorol az emberekre. Ez azt jelenti, hogy az energiái okos használatával Te is megkönnyítheted az életedet.

Az újhold szerelmi varázslat elsősorban akkor jelent jó választást, ha el akarsz engedni valakit. Mivel az újhold valaminek a végét, de egyben valaminek a kezdetét is jelenti, ezért ez az időszak tökéletes a korábbi kapcsolatok lezárására.

Ezzel szemben telihold szerelmi varázslat inkább akkor hasznos, ha meg akarsz erősíteni egy már meglévő szerelmet, vagy ha azt akarod elérni, hogy a kiszemelted Téged válasszon. A telihold energiája nagyon erőteljes, ezért legyél körültekintő a mágia használata során!

Az újhold szerelmi varázslat és a telihold szerelmi varázslat esetében is keresned kell egy olyan időszakot, amikor teljesen egyedül vagy otthon.

Először meditálj, majd gyújts meg egy gyertyát és tedd magad elé a (volt) szerelmed fényképét.

Kérd meg a Holdat, hogy segítsen Neked a kérésed teljesítésében. Őszintén beszélj az érzéseidtől, és mondd meg, hogy pontosan mi a kívánságod.

Kérd az Angyalok segítségét is a hold szerelmi varázslat során. Jó, ha a rituálé előtt elmondasz egy imát azt kérve, hogy nyújtsanak Neked védelmet a szertartás alatt.

Miután elmondtad a kérésedet a Holdnak és az Angyaloknak, köszönd meg Nekik, hogy meghallgattak. Ajándék gyanánt felajánlhatsz Nekik valamilyen jó tettet a segítségükért cserébe.

Az újhold szerelmi varázslat, illetve a telihold szerelmi varázslat hatása viszonylag hamar jelentkezik. Ám ne feledd, hogy még nagyobb eredményt érhetsz el a mágiával akkor, ha egy szakértő segítségét kéred a szertartás elvégzéséhez.

Én a hivatásomnál fogva nagyon jól értek a fehér mágiához, ezért lépj velem kapcsolatba, ha szeretnéd minél hamarabb rendbetenni a szerelmi életedet!


Nem fogod megbánni, hogy hozzám fordultál, mert én képes vagyok akár a Hold és az Angyalok üzeneteit is közvetíteni Neked. Így tudni fogod majd, hogy pontosan merre indulj, ha meg akarod találni az igaz szerelmet...

 


2019. June 03. · Kirilla
 
Szerelmi varázslat, készülj föl rá!
Oct 03

Szerelmi varázslat, készülj föl rá!

A szerelem egy csodálatos érzés, amelyre mindannyian vágyunk. Euforikus, boldog érzés, amit, ha még nem éltünk át mindennél jobban akarjuk, ha...
DEVELOPER BAR