Jóslás Azonnal

Hívjon kényelmesen Otthonából! Párkapcsolati tanácsadás! Azonnali segítség! SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS

 


 

A SZERELEM, SZERENCSE ÉS A PÉNZ ANGYALAINAK REZGÉSÉIT KÖZVETÍTEM, MIKÖZBEN ÖNNEL BESZÉLEK!
A beszélgetést kizárólag Ön és én hallom!

Kérdéseire nem csak választ kap, hanem egyben útmutatást is. Problémáira egyedi praktikát tanácsolok, ami könnyen elvégezhető. Nem hagyom egyedül a gondjával, abban is segítek, hogyan tudná megoldani!

 

Párkapcsolati jóslás és Szerelmi Lélek Harmonizáció:

 

A párkapcsolati és szerelmi konfliktusok rendezése egyáltalán nem könnyű feladat. A lelkek harmonizálása sokat tud segíteni ebben a helyzetben. Így egy rezgésszintre kerülnek a felek, ezért nagyobb eséllyel tudják megoldani a problémáikat. Ha Ön hozzám fordul, akkor segítek abban, hogy a partnerével vagy a szerelmével jobb legyen a kapcsolata.

 

Szerelmi Jóslás, Szerelmi tanácsok. Szerelemi varázslat  Párkapcsolati Jóslás, Társkereső jóslás:

 

„Szerelemben és háborúban mindent lehet” – tartja a mondás. Éppen ezért Ön sem tudja előre kiszámítani, hogy hogyan alakul majd a szerelmi élete. Jó, ha ebben a helyzetben segítséget nyújt egy jósnő. Forduljon hozzám bizalommal, ha tudni szeretné, hogy mi várható a szerelmi életében! 

 

Emberi Kapcsolat Jóslás  

 

A kapcsolataink jelentik a fejlődésünk egyik alapkövét a földi világban. Ennek következtében gyakran ütközünk problémákba, ha másokkal kell együttműködnünk. Jósnőként képes vagyok közvetíteni az Univerzum üzenetét arra vonatkozóan, hogy mit kell tennie azért, hogy az emberi kapcsolatai harmonikusak legyenek.

Szerencse Jóslás

 

Sokan azt hiszik, hogy a szerencse a véletlenen múlik, de ez nem teljesen igaz. Önnek is szerepe van abban, hogy mennyire lesz szerencsés. Hívjon, és elmondom, hogy mit érdemes tennie annak érdekében, hogy jól alakuljon az élete.

 

Karrier Jóslás, Üzleti Jóslás, Munkahely Jóslás, Pályaválasztás Jóslás, Tanulási Lehetőség Jóslás, Sikeres Üzlet Jóslás, Üzlet, Befektetés, Ingatlan Jóslás, Tanulás-Akarat Erő Jóslás  

             

Életünk legnagyobb részét munkával töltjük, ezért körültekintőnek kell lennünk a pályaválasztásnál. A jóslás sokat tud segíteni abban, hogy Ön is megtalálja a lehető legjobb munkahelyet. Fény derülhet arra is, hogy melyik üzleti lehetőséget érdemes megragadnia. A döntés sokkal könnyebb lesz, ha hozzám fordul a jóslás ügyében.

 

Pénz jóslás     

 

Nagyon meg tudja nehezíteni az életünket, ha nincsen elegendő pénzünk. Éppen ezért nem mindegy, hogy mi várható a jövőben. Engem felkeresve képet kaphat arról, hogy mennyi pénze lesz az elkövetkező időszakban. Így nem érhetik kellemetlen meglepetések. Azt is megtudhatja, hogy mikor várható pluszbevétel.

 

Gyermekáldás Jóslás, Baba-Mama Jóslás 

 

Hiába vágyik gyermekáldásra, mert nem jön a baba? Vagy már van gyermeke, és tudni szeretné, hogy mit hoz számára a jövő? Akkor keressen bizalommal, mert a jóslás segítségével megtudhatja, hogyan alakul majd az élete.                        


Jóslás egészség

 

Az egészségügyi problémák alaposan megnehezíthetik az életünket, tehát jó, ha a megfelelő információk birtokában meg tudjuk előzni a betegségek kialakulását. Ha pedig már jelentkezett valamilyen probléma, akkor az égi útmutatás segítségével kiderülhet, hogy mit kell tenni a megszüntetése érdekében. Keressen engem, és megtudhatja, hogyan válhat egészségesebbé!

                      
Név Alapján Jóslás

 

Nevünkben a sorsunk, ezért nem mindegy, hogy Ön milyen nevet kapott a szüleitől. Kiderülhet, hogy szüksége van-e a névváltoztatásra vagy sem. Tanácsot kérhet arra vonatkozóan is, hogy hogyan nevezze el a születendő gyermekét.

 

Eltűnt Tárgyak-Személyek Jóslás

 

Talán nincs is annál szörnyebb érzés, mint amikor egy számunkra kedves személy, állat vagy tárgy eltűnik. Ilyenkor felőröl bennünket a bizonytalanság. Tudjuk, hogy a szerettünk bajban lehet, de nem tudunk neki segíteni... Jósnőként szívesen közvetítem az Univerzum üzenetét az eltűnt ember, állat vagy tárgy hollétéről.

 

Bíróság-Perek Jóslás

 

A bírósági ügyek kimenetele sokszor igencsak kétséges. Az ítéletre való várakozás biztosan Önnek is megterheli az idegeit. Forduljon hozzám bizalommal, mert a jóslás segítségével meg tudom mondani, hogy mire számíthat a peres ügyeiben.

 

Napi Jóslás, Heti Jóslás, Havi Jóslás, Éves JóslásAz élete sokkal jobb irányt vehet, ha rendszeresen kéri az Univerzum iránymutatását. Közvetítőként meg tudom mondani, hogy mi vár Önre a következő napokban, hetekben és években. Ennek a segítségével el tudja kerülni a negatív események megtörténtét.

                                            

Kártya Jóslás, Angyal kártya jóslás, Tarot kártya jóslás, Cigány kártya jóslás

 

A kártyát nem véletlenül használják már évszázadok óta a jósláshoz. A módszer úgy működik, hogy azok a kártyalapok jelennek meg, amiknek a jelentése a leginkább tükrözi az Ön rezgésszintjét. Ennek a segítségével ki fog derülni, hogy mi történik majd a jövőben. Keressen meg, ha kártyával szeretne jósoltatni!

                                      
Gyertyafény Jóslás, Gömb Jóslás                      


A jósláshoz nem csupán kártyát, hanem másfajta eszközöket is lehet használni. Képes vagyok a gyertyafény, a gömböm, illetve a kávézacc segítségével is közvetíteni Önnek az Univerzum üzenetét.

 

Angyal jóslás, jóslás angyalokkal, Angyal kommunikáció jóslás, Angyal varázslat jóslás, Angyal számok jóslás

 

Az Angyalok szívesen segítenek bárkinek, aki iránymutatást kér tőlük az életével kapcsolatban. Sajnos az üzeneteiket néha nehéz értelmezni, ezért ajánlott egy olyan személyhez fordulni, aki át tudja adni a mondanivalójuk lényegét. Forduljon hozzám, ha az Angyaloktól szeretne tanácsot kérni!

 

Aura Jóslás, Csakra Jóslás, 3. Szem Jóslás

 

Az aurája, illetve a csakráinak állapota sokat elárul Önről. Kérésére meg tudom mondani az Univerzum üzenetét közvetítve, hogy milyen jövő vár Önre. 

 

Ezotéria Jóslás, Ezotérikus jóslás , Spirituális jóslás , Spirituális jóslás


Hol tart most Ön a spirituális fejlődésben? Mik azok a leckék, amiket már elsajátított, és milyen tanulnivalók várnak még Önre? Ezzel kapcsolatban is kérheti az Univerzum iránymutatását az ezoterikus és a sprituális jóslás útján.

 

Álomfejtés

 

Az álmainkban minden egyes apró részlet jelentőséggel bír. Mivel az üzenet értelmezése nem mindig egyszerű, ezért jól jön egy kívülálló segítsége. Szívesen segítek Önnek az álomfejtésben, ha hozzám fordul útmutatásért.

 

Sorselemzés            


Minden embert érdekel, hogy hogyan fog alakulni a sorsa. Jósnőként hiszek benne, hogy semmi sincs kőbe vésve, illetve hogy az önmunka segítségével rengeteget alakíthatunk az életünkön. A sors elemzés segít abban, hogy Ön képes legyen pontos irányt szabni az életének.

 

Karma Jóslás

 

A közhiedelemmel ellentétben a karma nem csupán arról szól, hogy a jó és a rossz tetteink is következményekkel járnak. Bizony bennük lévő, múltbéli sérülések is gyakran vezetnek a traumák ismétlődéséhez. A karma jóslás útmutatást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy Önnek mit érdemes tennie azoknak a szerencsétlenségeknek az elkerülése érdekében, amelyek a múltbeli tettei vagy sérülései miatt következnének be. Az Univerzum arra is választ ad, hogy milyen utat kell választania az élete boldoggá tétele érdekében.

 

Dimenziónális Jóslás, Telepatikus Jóslás, Látnoki Jóslások, Szellem Jóslás, Szefira Jóslás    

                              
A jóslásnak egyéb formái is léteznek. A képességeimnek köszönhetően nem okoz problémát számomra a dimenzionális, a telepatikus és a látnoki jóslás sem. Tudom értelmezni a szellemek és az egyéb entitások üzeneteit is.

 

Kirilla Jóslás, Telefonos jóslás

 

A jóslás telefonon keresztül történik, Önnek tehát csak tárcsáznia kell a megadott számot. A jóslás a hét minden egyes napján, éjjel-nappal igényelhető. A diszkréció számomra alap, tehát senki sem fog tudomást szerezni az Ön titkairól. Keressen bizalommal!

 

És még további sok jóslási módszert, eljárást, és témát ismerek,  amiben szintén segítséget kérhet:

Szerelmi Jóslás                             Szerencse Jóslás
Karrier Jóslás                                      Üzleti Jóslás
Jóslás egészség                                 Pénz jóslás     
Gyermekáldás Jóslás                Baba-Mama Jóslás
Párkapcsolati Jóslás                 Név Alapján Jóslás
Dimenzionális Jóslás                  Telepatikus Jóslás
Látnoki Jóslástok                                   Álom Fejtés
Napi Jóslás                                              Heti Jóslás
Havi Jóslás                                              Éves Jóslás
Kirilla Jóslás                                      Szellem Jóslás
Ezotéria Jóslás                                        Gömb Jóslás
Kártya Jóslás                                         Karma Jóslás
Aura Jóslás                                            Csakra Jóslás
Munkahely Jóslás                     Pályaválasztás Jóslás
Emberi Kapcsolat Jóslás                        Szefira Jóslás
Tanulás-Akarat Erő Jóslás                   3. Szem Jóslás
Gyertyafény Jóslás                      Bíróság-Perek Jóslás
Sikeres Üzlet Jóslás            Tanulási Lehetőség Jóslás
Sors elemzés            Eltűnt Tárgyak-Személyek Jóslás
Üzlet, Befektetés, Ingatlan Jóslás
Angyal jóslás, jóslás angyalokkal
Angyal kártya jóslás
Angyal kommunikáció jóslás
Telefonos jóslás
Szerelmi tanácsok jóslás
Szerelmes jóslás   ,    Szerelemi varázslat jóslás
Angyal varázslat jóslás  ,   Angyal számok jóslás
Ezotérikus jóslás , Spirituális jóslás , Spirituális jóslás
Társkereső jóslás , Tarot kártya jóslás , Cigány kártya jóslás
 

Angyalokkal és a szellemvilággal vagyok kapcsolatban miközben Önnek segítek!

 

Kérdéseire nem csak választ kap, hanem egyben útmutatást is. Problémáira egyedi praktikát tanácsolok, ami könnyen elvégezhető, ami nem mágia.
 

Hívjon bátran segítek!

 

Bővebben a jóslásról

 

Nagyon sokan és nagyon régóta magyarázzák a jóslás fogalmát, „eredetét”, jelentését. Müller Péter író szerint nem keverhető össze a jóslás és a jövendölés fogalma, ugyanis míg a jós megmondja, javasolja az embereknek, hogy mi módon éljenek, mit tegyenek, addig a jövendőmondás azt szándékozik közölni, hogy mi fog történni a jövőben.

Ugyancsak tőle származik a fejtegetés, mi szerint a magyar nyelv bölcsessége kiválóan jelzi a jós feladatát, tevékenységét (jós, jóslat, jósol szavainkat véve alapul), azaz, hogy a jós megmondja, hogy mi a jó, közli, hogy mit tegyünk, illetve ne tegyünk, annak érdekében, hogy a jövőnk jó legyen és ne rossz.

Természetesen nagyon sok véleményt, fejtegetést lehetne itt sorakoztatni, de egy a lényeg: mind megegyeznek abban, hogy a jóslás, amint a nevében is benne van, jó dolgot hivatott tenni.

 

Mit jelent számomra a jóslás

 

Most egy kicsit arról szeretnék írni, hogy számomra, az én világomban milyen jelentése van a jóslás fogalmának.

Én úgy gondolom és hiszem, hogy a jóslás feltételez egyfajta spirituális tudást, képességet. Mondhatnám úgyis, hogy ez a képesség az emberrel született adottság, amit aztán tovább lehet fejleszteni, tökéletesíteni az évek során, tanulással, gyakorlattal és odafigyeléssel.

A jóslás nem egy jól meghatározható fogalom, de valahogy mégis mindannyian értjük, érezzük a lényeget, hogy mit is takar a kifejezés.

Ha arra kérnének, hogy egy mondatba foglaljam össze, hogy számomra mit is jelent a jóslás, talán így tudnám a legtömörebben, a legegyszerűbben, a bensőmből jövő gondolatokat megfogalmazni:

“Ami a számomra a legfontosabb a jóslásban, hogy választ adjak egy problémára, hogy segíthessek egy másik emberen.”

Számomra a jóslás elhívatottságot, küldetést jelent.  Ezek nélkül el sem tudom képzelni, hogy bárminek is neki lehetne fogni az életben és azt jól, tiszta szívvel, lélekkel lehessen csinálni.

Most egy picit kifejteném bővebben is, hogy még átláthatóbbá, „kézzelfoghatóbbá” tegyem, mindazt, amivel foglalkozom, és el szeretném mondani, hogyan élem meg én mindezt.

Amikor elkezdek jósolni, egy semmivel össze nem téveszthető, kellemes, mondhatnám felemelő érzés kerít hatalmába, és úgy érzem, hogy teljesen összekapcsolódom az univerzummal. Ezt a fantasztikus érzést tetőzi az, hogy ebben az állapotban képes az ember információkhoz hozzáférni, lényegében egyfajta spirituális kapcsolatba kerülünk a világegyetemmel, képesek vagyunk irányítani az energiákat, ugyanakkor egyszerre megtapasztalni a múltat, a jelent és a jövőt.

Ha párhuzamot szeretnék vonni, azt mondanám, ahhoz hasonlít ez az állapot, amikor belefeledkezel a naplementébe, miközben egyszerre érzékeled magad körül a mély csendet és hallod a madarakat, a tücskök cirpelését, a közelgő éjszaka halk lopakodását, vagyis eggyé válsz a mindenséggel. Te magad vagy a naplemente, az éneklő madár, az osonó róka, vagy épp a felkelő Hold.

 

Fantasztikus érzés lehet, ugye?

 

Azt is mondanám, hogy az alapképesség a jövőbe látásra, valahol minden emberben ott szunnyad, azonban csak kevés ember lenne képes rá értelmezni és főleg megszűrni, szabályozni ezeket az információ áradatokat.

Ez teszi különlegessé az adottságokkal, nyitottsággal, rálátással rendelkező jóst, hiszen ő képes kordában tartani, összefogni és kellőképpen értelmezni ezeket az információkat, energiákat.

Minden jósnak meg van a saját technikája, ahogyan a legjobb tudása szerint kezeli a hozzá forduló embereket.

Számomra nagyon fontos, hogy amikor jósolok, rá tudjak hangolódni az adott személyre, hogy kizárjak minden egyebet és csak az őt érintő, a rá vonatkozó tényezőkkel tudjak foglalkozni.

Elismerem, ehhez már kell némi tapasztalat és sok-sok gyakorlat, hogy megfelelő módon tudjam értelmezni, feldolgozni, megérteni és nem utolsósorban közölni a kapott információkat.

Amint már említettem, számomra az a legfontosabb ebben az egészben, hogy segíthessek egy másik emberen, hogy választ tudjak adni a problémáira, és ezt őszinte, alázatos, segítő szívvel tegyem.

 

A jóslás típusai, kategorizálása

 

Itt két fajta jóslást emelnék ki, éspedig az idő számításának alapegységei (nap, hét, hónap, év) szerinti jóslást és a témák szerinti jóslást.

Nézzük meg egy picit alaposabban mit is értek e két fogalom alatt.

 1. Időszámítás szerinti jóslás

Hiába is tagadnánk, nagyon sokan vannak, akik rendszerességgel foglalkoznak azzal, hogy mi vár rájuk a közeli vagy távoli jövőben. Teszik ezt úgy, hogy jóstól kérnek útmutatást, véleményt, heti havi, vagy éves rendszerességgel, de tulajdonképpen  a horoszkóp rendszeres böngészése is ezen kíváncsiság kielégítését szolgálja. A leggyakoribb az éves jóslás, és ez is általában év végén, vagy az új év elején, hiszen miután lezárul az ember életében egy fejezet, és számot vet az elmúlt időszak történéseivel, kíváncsi arra, hogy mi vár rá a következő évben, az elkövetkezendő időszakban.

 1. Jóslás téma szerint

Ez alatt lényegében azt kell érteni, hogy a jóslásnak különböző területei vannak, olyan szegmensei, amelyek bár együtt teszik ki az egészét, mégis külön (is) kell kezelnünk őket. Habár, amikor az élet valamelyik területén diszharmónia keletkezik, az kihat az élet minden területére, mégis tipikusan az a helyzet, hogy az érintett személy, csak arra a problémára szeretne fókuszálni. És, ez rendben is van így, hiszen, ha megoldunk egy gondot, nagy valószínűséggel, más területeken is rendeződnek a dolgok. Biztosan Veled is előfordult már, hogy amikor jól vagy és boldog, minden olyan jó és szép körülötted, sikeresen haladnak a dolgaid, de amikor beindul a gépezet a negatív irányban, akkor a problémák is sorozatosak lesznek életedben. Ahogy mondani szokás: „A baj csőstül jön!”, és valójában ez így is van, hiszen a vonzás törvénye alapján, csak azokat a dolgokat, érzéseket, embereket vonzhatjuk be, amilyen rezgésen mi vagyunk. Nem mást, és nem többet vagy kevesebbet! Ezért (is) fontos, hogy mielőbb rendezzük sorainkat, állítsuk vissza a harmóniát életünkbe. Ebben segíthetnek az alábbi jóslások:

 • párkapcsolati
 • szerelmi
 • egészséggel kapcsolatos
 • pénz jóslás, pénzmágia
 • karrier
 • üzleti
 • gyermekáldás
 • látnoki
 • szellem
 • peres ügyek
 • tanulási lehetőségek
 • eltűnt személyek, tárgyak
 • angyalkommunikáció stb.

 

 

Ezzel a néhány témával még korántsem zárult a sor, hiszen az életnek számos más területe van, amelyek alakulására kíváncsiak az emberek, amelykehez útmutatást, tanácsot szeretnének kapni a jóslás által a világmindenségtől.

A jósoknak meg van a saját módszerük, ahogyan és amivel teremtenek kapcsolatot az univerzummal, a segítő szellemekkel.

 

A jósláshoz leggyakrabban használt eszközök

 

A jósláshoz használt eszközök, kultúrák és egyénenként is változnak, ami azonban nem változott, az a jóseszköz szerepe a jóslásban. Évezredekkel ezelőtt és napjainkban is ezen eszközök szerepe, hogy segítségükkel, illetve ezeken keresztül fogjuk fel és értelmezzük a világmindenségtől, a segítőktől kapott spirituális jeleket, üzeneteket.

Beszélhetünk konkrét tárgyakról, de nem feltétlen kell tárgyakhoz kötnünk ezeket a „segédeszközöket”. Itt van például az asztrológia és az asztrológus, aki a csillagok állásából, a jelekből olvassa ki az eseményeket. A jó asztrológus is, mint a jó jós folyamatosan képezi és elhivatottnak érzi magát az iránt, amit tesz.

A különbség az, hogy amíg az asztrológiai alapismereteket meg lehet tanulni képzéseken, a jósláshoz kell egyfajta spirituális képesség, adottság, az empátia, emberség, együttérzés, szeretet mellé. Mindezen pozitív tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó és hiteles jósnak, hiszen a kapott információkat úgy kell közölni az emberek felé, hogy az minden esetben segítség legyen, és a javukat szolgálja.

A leggyakrabban használt és a legnépszerűbb a kártyajóslás, és ebből is a legelterjedtebb a tarot kártya. Természetesen még nagyon sokféle kártyát lehet használni a jósláshoz, mint például a magyar-, cigány-, francia-, lenormand vagy az angyalkártyát.

 

Egyéb, jósláshoz használt eszközök:

 • kristálygömb
 • inga
 • kávézacc
 •  

Akár használ „segédeszközt”, akár nem egy jó jós, mindenképpen tudja értelmezni a spirituális világtól kapott üzeneteket, és azt úgy adja tovább, hogy szavaival, útmutatásaival segíti azokat a személyeket, akik hozzá fordulnak tanácsért, megoldást keresve problémájukra.

 

Jósláshoz használt eljárások, jóslási módszerek

 

Jóslás során lényegében energiákat áramoltatunk.

Lehet, hogy e sorok olvasói között akadnak, akik kételkedve fogadják ezt a kijelentést, de egy nagyon egyszerű példával máris eloszlatnám a kételyeket. Tekintsünk csak magunkba és emlékezzünk vissza, hogy hányszor voltunk olyan helyzetbe, amikor valakivel beszélgettünk, és a találkozás végén szinte szárnyakat kaptunk, annyira jól éreztük magunkat, „feltöltődtünk” energiával. És aztán ott van a másik helyzet, amikor bizonyos emberekkel való találkozás után annyira lefáradunk, valósággal lemerülnek az „elemeink”, hogy ólomként érezzük az egész testünket. Ilyenkor szoktuk mondani, hogy „elszívta az energiánkat”. Az ilyen emberekre ma már van megnevezés is, „energiavámpíroknak” hívjuk őket. Biztos vagyok benne, hogy Ti is találkoztatok már ilyen személlyel.

Tulajdonképpen a fekete mágia is az energiák áramoltatásáról szól, de jómagam csak fehér mágiával foglalkozom.

A jóslás során gyakran szoktuk még alkalmazni a rontásvizsgálatot, az átoklevételt, a rontáslevételt, a tértisztítást, a csakraelemzést és az auratisztítást is.

A jós képesség lehet veleszületett adottság, de hogy azt valaki valóban az emberek megsegítésére tudja fordítani, az sok odafigyelést, tanulást, ráhangolódást, elhivatottságot, idő és energia ráfordítást igényel. Jós képességekkel rendelkezik a látnok, a médium, a tisztánlátó, a mágus, az álomfejtő és még sorolhatnám.

 

A segítő jóslás

 

Amikor valaki bajban van, nagy bátorság kell ahhoz, hogy kiöntse lelkét valakinek, és hogy segítséget kérjen. Hiszen nem csak a problémáját éli át újból, azáltal, hogy elmeséli azt, hanem szembe kell néznie a válaszokkal is.

Amikor jóshoz fordul valaki útmutatásért, jó, ha lélekben felkészült és nyitott a hallottak iránt.

A jósnak nagyon nagy a felelősége a hozzá fordulók iránt, éppen ezért egy jó jós, empatikusan és a legmegfelelőbb módon tudja tolmácsolni az üzeneteket. Minden esetben a cél az, hogy minden elhangzott útmutatást, tanácsot, üzenetet a javára tudja fordítani a kérdező.

A jóslás mindannyiunk segítsége lehet, ezért, ha úgy érzed, hogy szükséged van támogatásra, ne habozz, merd kimondani fájdalmaid és kérd a segítséget! Napjainkban ez már nagyon könnyen és egyszerűen kivitelezhető, hiszen a telefonos jóslás csupán egy karnyújtásnyira van bárkitől.

DEVELOPER BAR