KÁRTYA JÓSLÁS

A kártya nem hazudik ősidők óta mondják és használják a mai napig, hisz hatalmas segítséget nyújt minden napi életünkben. EGY LAP AKÁR TÖBB ESEMÉNYT KÉPES LINEÁLISAN TÁRSÁNAK ÁTADNI.

 

A kártya segítségével rá tudok Önnek mutatni szerelmi életére, párkapcsolati problémáira, egészségügyi állapotára, pénzügyi helyzetére és ezen kívül az élete összes területére. Akár arra is, hogy aznap mire számíthat.

Hívjon engem bizalommal, készséggel segítek!

Párkapcsolati és Szerelmi Lélek Harmonizáció

A kártya egy kifinomult eszköze annak, hogy a kollektív tudattal, a spirituális világgal kapcsolatba lépjünk. Az információk rendelkezésünkre állnak, a kártya jóslás segítséget ad nekünk, hogy ezekhez az információkhoz hozzá is jussunk. Hiszen sokszor az érzelmeink, személyiségünk ellehetetleníti, hogy kapcsolatba lépjünk saját spirituális énünkkel és meglássuk, megtaláljuk a válaszokat, amik valahol valójában már léteznek.

 

A kártya jóslásnál fontos, hogy a kártyavetés előtt fogalmazzuk meg magunknak a kérdést, amire választ szeretnénk kapni. Amikor az ember válaszokat keres, sokszor özönlenek a kérdések és gondolatok. Próbáljuk megtisztítani a lelkünket és kicsit átgondolni a bennünk lévő káoszt. Természetesen nem szükséges egy igen-nem kérdést megfogalmaznunk, de ne akarjunk egyszerre 20 kérdésre, érzésre választ kapni. Ha már megvan, hogy mire is vagyunk kíváncsiak, az is fontos, hogy befogadóak legyünk a választ illetően. A kártya jóslás nem úgy működik, hogy „vajon ő is szerelmes belém?” és a kártyára rá van írva, hogy igen, nem. Sokkal inkább ad egy spirituális útmutatást. Bár sokszor, talán meglepő módon, akár igen konkrét kérdésekre is választ kaphatunk, ha a kártyavetést egy valóban szakavatott ember végzi.

A kártya jóslások igen bonyolult szimbólum rendszerre épülnek és hasznos útmutatást, iránymutatást adhatnak, ha a jóslást egy hozzáértő végzi. Emellett az önismeretünk fejlesztésében is hasznos szerepet játszhatnak. A kártyákat minden esetben megkérdezhetjük. Természetesen azonban, bár valaki hobbiból, szórakozásból használja, nem arra szolgálnak, hogy megmondják például „Mit főzzünk ma?”.  A kártya azonban segítséget jelent a bajba jutott, problémákkal, küszködő embernek. Segítséget, spirituális támogatást ad fontos döntéseink meghozatalakor. Mutatja számunkra az utat. Azt azonban tudnunk kell, hogy a kártya nem dönt helyettünk. Nem határozza meg a jövőnket. A döntéseket magunknak kell meghoznunk. Sokkal inkább iránymutatás ez, mankó a döntéshozatalkor.

Bármilyen kérdésben, életünk bármely területén segítséget kérhetünk tőle, legyen szó akár egzisztenciánkról, egészségünkről, vagy akár szerelmi kártya jóslásról.

További jóslás lehetőségek :

  • Angyal kártya jóslás
  • Jóslás Mesterfokon
  • Kártya jóslás
  • Cigány kártya jóslás
  • Tarot kártya jóslás
  • Szerelmi kötés jóslás
  • Szerelmi jóslás
  • Ezo jósok jóslás
  • Jósnő jóslás
  • Kirilla jóslás

A jóslásról általánosságban, itt olvashat bővebben! 

DEVELOPER BAR