Spirituális tanácsadás, Életútvezetés

Gondok gyötrik ? Tanácstalan ?  Nehezen küzd meg spirituális hovatartozásával ? Olyan dolgok történnek Önnel amit nem tud megmagyarázni ? Fejlődni szeretne ?

Esetleg kellően kíváncsi? A Spirituális tanácsadással meg kapja kérdéseire a választ, és mint egy kézi könyvet problémáira a lehetséges megoldásokat!
Ön elégedetten és komfortérzéssel tér vissza hétköznapi életébe!

Kirilla Spirituális Tanácsadó
Életútvezető, Médium

06/90-602-902

(A hívás díja: bruttó 1016 Ft/perc)Ki jobban, ki kevésbé van tisztában vele, de mindannyian kapcsolatban vagyunk a spirituális énünkkel és kapcsolódunk a spirituális világhoz. Sokunkban ez nem is tudatosul, de sokan tisztában vagyunk ezzel és tudatosan keressük a minél mélyebb és tudatosabb kapcsolódást mind saját énünkhöz, mind a világmindenség energiáihoz.

 

Ahhoz, hogy teljes életet élhessünk, meg tudjuk oldani a problémáinkat, át tudjunk lendülni a gondokon, harmóniában kellene lennünk önmagunkkal. Sokan a problémáik között is felismerik, hogy fejlesztenünk kell személyiségünket. Ez a harmónia azonban a mai, rohanó, nyugati társadalomban, csak igen keveseknek adatik meg. Valljunk be, nem egy buddhista kolostorban élünk, ahol rengeteg időt szánhatnánk az elmélkedésre.

Sokunkban azonban így is benne él a vágy, hogy létezésünket egy magasabb, tudatosabb szintre akarjuk emelni. Vagy legalább tisztában vagyunk vele, hogy a válaszok a spirituális világban megtalálhatóak. A spirituális tanácsadás segít Önnek megtalálni a válaszokat. Segít önnek továbblépni a problémákon, visszatalálni lelki nyugalmához. A spirituális tanácsadástól nem csak válaszokat várhat. Akkor is hasznos lehet az ön számára, ha úgy érzi a gondok megrekesztették a spirituális fejlődésében és gátolják továbbhaladását.

Kirilla Spirituális Tanácsadó
Életútvezető, Médium

06/90-602-902

(A hívás díja: bruttó 1016 Ft/perc)

DEVELOPER BAR