Kirilla Táv-Energetikai helyreállitás

A Tér és Lélek Harmonizálása. Minden lakásnak és háznak van lakója, akikről nem is tudunk ezek lehetnek a szellemvilágból vagy más dimenziónál-is lények. Amire senki nem számít jöhet egy kedves látogatónk és akaratlanul is behozhat valamit vagy valakit.

 

Van amikor nagyon kellemesen, harmóniában élünk otthonunkban és életünk minden területén rend van.
Viszont amikor nyugtalanság, rossz közérzet, rém álmok követik egymást, nem találjuk a helyünket és szinte menekülünk a saját otthonunkból. Ebben az esetben létfontosságú a tértisztítás.
Általában pár napon belül a pozitív változásra lehet számítani.

Ha egy helyiségbe belépve kellemetlenül vagy izgatottnak (amit nem tudunk meg magyarázni) vagy feszülten érezzük magunkat, ha az otthonunkban nem tudunk igazán pihenni, könnyen lehet, hogy ott tértisztításra lenne szükség.
Mik csökkenthetik a tér energiáját:

Az egészségtelen építőanyagok (műanyag, beton, vegyszerek, különféle fémek, azbeszt)
A rossz elhelyezkedés (forgalmas út, közeli temető, szeles hely, északi fekvés, belvíz)
Olyan cselekvés, ami nehéz, sűrű rezgéseket hoz létre (pl. rosszindulat, hosszantartó betegség, végzetes baleset, öngyilkosság, depresszió, elmebetegség, rémálom, piszok, bűz, alkoholizálás, verekedés – veszekedés, dohányzás, kábítószerezés, gyógyszerfüggőség)

Hogyan segítek?

  1. lépésnél Önnel együtt határozzuk meg, milyen nem kívánatos energiákat szeretnénk eltávolítani (pl. félelem, viták- veszekedések, betegség) az adott térből. Fontos, hogy meg is tudja nevezni.
  2. lépésnél Önnel együtt meghatározzuk, milyen energiát szeretnénk az adott térbe. Gondoljuk végig, hogy mire van ott szükség. Ehhez támpontot adhat a tér funkciója (pl. nappali, hálószoba), és a benne élők élethelyzete, testi-lelki állapota. Itt is fontos megnevezni, amit kérünk. Például gyógyító energiát, lakásba tiszta életerőt, örömöt, szerelemet, harmóniát.

Minden tisztítás más és más soha nincs egyforma. Ahhoz hogy mire, esetleg mikre van még szükség a hívásnál elmondom Önnek.

Tudnia kell, hogy minden tértisztítás előtt célszerű a lakás vagy ház teljes kitakarítása is.

DEVELOPER BAR