Üdvözlöm Kirilla Jósnő weboldalán

Üdvözlöm Kirilla Jósnő weboldalán

 

 

 

Kirilla Jósnő, Látnok, Gyógyító és a szellemvilággal kommunikáló Médium. Elérhető a hét minden napján: 06 90 602 902

 

 

 

 

 

ismerjen meg

Foglalkozásom

Párkapcsolati tanácsadó, Lélek gyógyász, Reiki Mester-Tanár & Médium, Jósnő vagyok és Látnok. Ismerje meg életének titkait, lelkének legmélyebb vágyait és én segítek megvalósítani.

tudjon meg többet

Miben segíthetek?

Szerelmi, családi, pénzügyi, munkahelyi problémák? Forduljon hozzám bizalommal, segítek!

további információk

Szerelmi jóslás

Szerelmi jóslás

Szerelmi jóslás, párkapcsolati jóslás, szerelmi kötés és oldás, párkapcsolati és szerelmi lélek harmonizáció
Szerelmi kötés

Szerelmi kötés

A szerelem csodálatos dolog, az ember szinte repül tőle. A test ég a vágytól és át tudja ölelni az egész világot. Sok esetbe amikor elmúlik, ennek pont az ellenkezőjét érezzük.
Lélek harmonizáció

Lélek harmonizáció

A szerelem és a harmónikus kommunikáció energiáit közvetítem miközben Önnel beszélek! Párkapcsolati és Szerelmi Lélek Harmonizáció.
Rontáslevétel, átoklevétel

Rontáslevétel, átoklevétel

Amit jó tudni az átokról és a rontásról: Az átkot és a rontást egy ősi törvény teszi lehetővé, mely nem más mint az, hogy a kívánság – (legyen az jó, vagy rossz) ha megfelelő...
Kártya jóslás

Kártya jóslás

A kártya nem hazudik ősidők óta mondják és használják a mai napig, hisz hatalmas segítséget nyújt minden napi életünkben.
Mágiák és varázslatok

Mágiák és varázslatok

Legelőször is, ha kedves látogatóm a fekete mágiát akarja gyakorolni, akkor rossz helyen jár. Csak fehér mágiával foglalkozom.
Siker- és pénzmágia

Siker- és pénzmágia

A pénz fontos szerepet tölt be az életünkbe, de ahhoz hogy valaki jó anyagi helyzetben legyen megfelelő teremtő erővel kell, hogy rendelkezzen.
Spirituális tanácsadás

Spirituális tanácsadás

Kilátástalannak érzi helyzetét? Gondok gyötrik? Tanácstalan? Nem tud dönteni? Nehezen küzd meg életnehézségeivel? Szorong, lehangolt, küzd a magánnyal vagy netán éppen...
Távgyógyítás-reiki

Távgyógyítás-reiki

A távgyógyítással szinte azonnal érzi tüneteinek javulását érzelmileg és mentálisan sejt szinten a gyógyulás mechanizmusát elindítja a szervezete.
Angyaljóslás

Angyaljóslás

Őrangyalaink mindig mellettünk vannak, még ha nem is gondol rájuk az ember. De szabad akarattal rendelkező lények vagyunk, csak akkor segíthetnek, ha arra megkérjük őket.
Tértisztítás

Tértisztítás

A Tér és Lélek Harmonizálása. Minden lakásnak és háznak van lakója, akikről nem is tudunk ezek lehetnek a szellemvilágból vagy más dimenziónál-is lények. Amire senki nem számít...
Szellemidézés

Szellemidézés

Médiumi kommunikáció a köztes létben lévő lelkekkel, üzenetközvetítés Kirilla médium és látnok segítségével. Keressen bizalommal!
DEVELOPER BAR