Szerelmi harmonizáció

A szerelem és a harmónikus kommunikáció energiáit közvetítem miközben Önnel beszélek! Párkapcsolati és Szerelmi Lélek Harmonizáció.

A dimenzionális lélek harmonizálás a következőképpen működik. Önt ellazult, nyugodt állapotba hozom. Ezután kialakítom Ön és a kedvese között a lelki kapcsolatot, ugyanakkor energetikai szintjét emelem és megszüntetek Önökben olyan blokkokat, amik gátolják a szerelmükhöz vezető úton Önöket. Egyidejűleg érezni fogja lelkileg a kapcsolatot kedvesével miközben égi segítőimmel dolgozok Önökön.

Érzékelni fogja szerelme közelségét, megnyílik a harmadik szeme és képes lesz vele kommunikálni és segítségemmel érzéseket, vágyakat tud átadni szerelmének, párájának. 

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.

Szavakban nem lehet igazán leírni mit él meg a lélekharmonizáció közben, ezt csak érezni és tapasztalni lehet. Egy biztos: az eredmény bekövetkezik. Karmikus estekben az Ön égi segítőire is szükség van.

 

Vendégeim írták a lélek harmonizációról:

Tundike11 
A lélek harmonizáció egyszerűen fantasztikus volt! Remélem hamar észreveszem az eredményt! Régi kérdéseimre kaptam választ közben! FANTASZTIKUS! KÖSZÖNÖM
Magyarország Dátum: 2015-09-04 Óra: 16:15:

Enikő 
Kedves Kirilla! A lélek harmonizáció amit többször is megcsináltunk sokat segít nekem. Nem csak a párommal vagyok jobb kapcsolatban hanem én magam is sokkal nyugodtabb vagyok és kiegyensúlyozottabb. Nagyon köszönöm jelentkezem ha tudok.
Magyarország Dátum: 2015-03-31 Óra: 16:06:

Erzsébet 
Kedves Kirilla! Pár hete párkapcsolati problémával hívtam Önt, nagyon szkeptikus voltam, amiért most elnézést is kérek. A kérdéseimre Ön konkrét válaszokat adott ami részbe már be is igazolódott most már elhiszem amit Önről a vendég könyvben írnak. Akkor Ön csinált velem egy lélek harmonizációt a párkapcsolatomra, a párom még nem fordult teljesen vissza felém, de pár napja hajlandó egy szobában aludni. Remélem további eredményt fogok látni. Köszönök Önnek mindent és kérem néha gondoljon rám. Üdvözlettel Erzsébet
 Magyarország Dátum: 2015-08-09 Óra: 16:12:

A szerelmi jóslásról bővebben itt olvashat!

DEVELOPER BAR