Siker- és pénzmágia

A pénz fontos szerepet tölt be az életünkbe, de ahhoz hogy valaki jó anyagi helyzetben legyen megfelelő teremtő erővel kell, hogy rendelkezzen.

Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Legyen sikeres és hívjon bizalommal megfelelő spirituális képességemmel a siker és a pénz energiáit is tudom közvetíteni Önnek.  
 

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.
 

A pénzt megkeressük, használjuk, élvezzük és forgatjuk! Elkölteni természetesen nem nehéz, ám előteremteni annál inkább. Pedig, csak akarni kell…

Sokszor ott kezdődik a hiba, hogy aki pénzre vágyik, elfelejti nem szabad aggódnia amiatt, hogy megkapja-e a kívánt összeget, vagy, hogy meg tudja-e szerezni, tartani! Ha aggódunk, negatív energiát gerjesztünk és leblokkoljuk magunk körül a bevonzás törvényét.

Fontos, hogy jól érezzük magunkat, amikor a sikerre gondolunk, amikor a pénzről beszélünk. Szokásunkká kell váljon, hogy már most (törölni magunkban, hogy nekem úgy sem sikerül) abban a jómódban élünk, amire már régóta vágyunk és ehhez minden segítségem meg lesz.

Siker és pénz mágia

A siker és pénzmágiát ne úgy képzelje el, hogy holnap ötöse lesz a lottón vagy valaki megtudja a bankszámlaszámát és sok pénzt küld, de még csak arra se várjon, hogy óriási összeget örököl!
Ezekkel nem megerősíti, hanem leblokkolja a hitét a meggazdagodás felé.

Hinnünk kell, hogy igenis megérdemeljük a jót az élettől, úgy lelki, mint fizikai szinten, és jár nekünk a szerelem, de jár a jólét, a gazdagság is. Érdemes odafigyelni arra, hogy ne essünk folytonosan az önsajnálat romboló energiáinak a rabságába, és tudjunk kiszálni ebből a mételyező ördögi körből.

Ugyanis, ha valaki azt hiszi, hogy ő nem érdemli meg a sorstól a jót, hát akkor meg sem kapja! Az univerzum okos, intelligens és odafigyel ránk, és, ha mi úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk méltóak a gazdagságra, hát akkor bizony még a pénzmágia sem tud segíteni!

Természetesen, nem szabad a ló másik oldalára sem átesni, hiszen a kapzsiság is negatív energia. Azt mondom, hogy a lényeg, hogy tudjuk elképzelni magunkat jólétben, kiegyensúlyozott anyagi körülmények között, boldogságban és megelégedettségben. Lássuk lelki szemeinkkel, hogy azzal, hogy jó,, megelégedett életet élünk, a körülöttünk levő emberek is jól vannak.

Sose vezéreljen az irigység, a mohóság, a nyereséghajhászás, szándékaink legyenek tiszták, őszinték és akkor a pénzmágia segíteni fog!

Tudnom kell Önről pár dolgot, hogy Önnel együtt terelni tudjam a siker és a jólét felé, (amire szükségem van, azt csakis privátban beszéljük meg minden kedves hívóval, hiszen két egyforma ember nem létezik) 

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.
  

Szabadítsuk fel együtt az Önben rejlő erőt, hogy sikeresen és jólétben élhessen!
Jólétet, sikert és sok pénzt!

DEVELOPER BAR