Angyalok Segítség Kérése

Őrangyalaink mindig mellettünk vannak, még ha nem is gondol rájuk az ember. De szabad akarattal rendelkező lények vagyunk, csak akkor segíthetnek, ha arra megkérjük őket. KONKRÉTAN MONJA EL NEKIK MIT SZERETNÉNEK ÉS KÖSZÖNJÉK MEG SEGITSÉGÜKET!

Amikor angyali segítséget kérünk, történjen az bármilyen területen, harmóniát, összhangot, és belső békét tapasztalhatunk. Segítek, hogy átélhesse Ön is az angyalok csodáját!


Mindannyian vágyunk egy tiszta spirituális lényre, akitől segítséget kérhetünk, és aki támogat minket. Ők az angyalok, kik a kezdetektől léteznek és közvetíteni képesek Isten és a fizikai világ közt. Ők azok, akik a világ rezgéseinek őrizői, akik képesek rendben tartani a dolgok menetét.

Az angyalok nem csak a világegyetemnek, hanem nekünk is segítséget nyújthatnak, hiszen mi is a világegyetem részei vagyunk. Csak kérnünk kell az angyali segítséget.

Az angyalok, nagyon sokféle lények, ki szigorúbb, tekintélyparancsoló, ki inspiráló, megnyugtató. Különböző angyalok más-más életterületen nyújthatnak segítséget. Az angyal jóslás során, feltárjuk, hogy önnek miben van szüksége segítségre, hogy a megfelelő angyali segítséget kérhessük. Fontos, hogy a jóslás során Ön is el tudja engedni magát és koncentráljon, illetve hogy a hozzáállása legyen szeretetteljes, hiszen az angyalok valahol az isteni szeretet lényei. Ezt hívják angyalmeditációnak, ami lehetővé teszi, hogy lelke megnyugodjon és ráhangolódjon az angyali segítségre.

Fogalmazzuk meg magunkban a kérdésünket, kérésünket. Fontos, hogy ez a kérés pozitív legyen, és ne keresztezze más ember szabad akaratát, mert ártó cselekedetben az angyalok nem lesznek segítségünkre.

Az angyalok életünk minden területén segítséget tudnak nyújtani, vannak gyógyító angyalok, van aki az anyagiakban tud támogatni minket és ha kérjük ott vannak mellettünk életünk nehéz pillanataiban, segítenek döntéseinkben. Segítenek megtalálni magunkban a békességet, a harmóniát és átélni Isten szeretetét.Az angyal jóslás során tehát a következők fontosak:


Angyali segítség kérése

Fogalmazzuk meg magunkban, hogy mire van szükségünk, miben kérjük az angyalok segítségét.

Angyalmeditáció

Próbáljunk békét, harmóniát találni a lelkünkben, találjuk meg a szeretetteljes énünket, nyíljunk meg, hogy befogadóak és nyitottak legyünk az angyali segítségre. Így a kapcsolat is könnyebben létrejön. Persze vannak helyzetek, amikor annyira zavarog a lelkünk, hogy ezt nem, vagy csak nehezen tudjuk megtenni. Emiatt ne aggódjunk, segítek megnyugvást találni, hogy kérni tudja és be tudja fogadni az angyali segítséget.

DEVELOPER BAR