Magamról

Minden ami elkezdődik és véget ér az lélekkel kezdődik. Megfejteni oly nehéz mégis ha valaki képes rá mindig önmagát tükrözi

Életem már gyermekkoromban nem úgy kezdődött, mint a többi emberé.
Idő közben kiderült, hogy MÉDIUM vagyok.


De teher alatt nő a pálma, és én megerősödtem. Lélekben, testben és szellemben.
A legrosszabb viszont az volt az életemben, hogy féltem.
Féltem látni, hallani, érezni azt, amit mások nem látnak, hallanak, éreznek.
Már-már az összeomlás szélére kerültem, amikor engedtem a szellemek szavának, és nem volt többé menekülés: ha akartam, ha nem, kommunikáltak velem!


Hallottam hangjukat, éreztem illatukat, és láttam a múltat, a jelent és a jövőt. Tudtam olyan dolgokat, amiket eddig nem voltam hajlandó tudomásul venni. Ijesztő, de egyben csodálatos érzés volt.
Tudásomat fejlesztettem, és mára olyan tehetségre tettem szert, amivel képes vagyok az embereknek gyógyulást, sikert, és tanácsot adni a lehetséges boldog út felé.


Foglalkozásom: Asztrológus, Spiritiszta tanácsadó, Lélek gyógyász, Reiki Mester, Médium
Már 20 éve hogy segítek az embereknek problémáik megoldásában.
Elértem mindazt, amit egy Médium, Gyógyító és egy Mágus az életben elérhet.


Sikertörténet:


Egy kedves hölgy eljött hozzám, és elkezdtünk beszélgetni. Házassága rossz volt. Én nem ismertem a férjét. Tökéletes személyleírást adtam róla, és még a jellemét is leírtam. Ha már így belemelegedtünk, elkezdtük az Spiritiszta tanácsadást is, bár ő nem hitt benne. Elmondtam neki, hogy az élete akkor válik jobbá, ha elválik. A válás pár hónapon belül bekövetkezett. A válóper elindítása után ügyfelem egy fogyatékos emberekkel foglalkozó szervezet „első embere” lett. Következő évben saját lakást vásárolt, és immár két éve jó párkapcsolatban él.


Célom:


Ha nagy szavakat használhatnék, és akkor azt mondanám, hogy a világ megváltoztatása, jóra nevelése. De mivel nem szoktam nagy szavakat használni, ezért csak azt mondom, hogy az emberiség szolgálata.
Ez a küldetésem, ez a feladatom.

DEVELOPER BAR